Горските мечоци: Завръщане на земята

Горските мечоци: Завръщане на земята / Boonie Bears: Back To Earth (2022)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.2 (5 votes)

"Горските мечоци: Завръщане на земята" (Boonie Bears: Back To Earth 2022) е анимационен филм, който ни представя една приказка за приятелство, героизъм и отговорност, разказана по най-забавния и емоционален начин. Mечок Брембъл, известен със своята слабост към вкусни лакомства и неукротима жажда за приключения, се впуска в ново, далеч по-голямо приключение, отколкото е предполагал.

Още от първите минути на филма "Горските мечоци: Завръщане на земята" (Boonie Bears: Back To Earth 2022), зрителите стават свидетели на събитие, което променя живота на главния герой. Това е срещата му с тайнствен извънземен на име Ави, който случайно попада на Земята. Ави разкрива пред Брембъл, че е представител на древна цивилизация, която е напуснала Земята преди милиони години. Сега е решил да се върне, за да сподели със земляните новаторска технология, да открие отдавна изчезналия си град и ако е възможно да открие останалите членове от семейството си.

С тайнствен лъч от светлина, Брембъл получава свръхестествени способности. Той е способен да създава градове с една мисъл, да растат градини изцяло от нищото и да изпълнява желанията си. Тези нови способности разбира се, го правят необходим за поправката на космическия кораб на Ави. Но с появата на зловещи космически пирати, които идват след Ави с намерението да завладеят Вселената, мирните дни на Брембъл приключват. Сега Брембъл и неговите приятели са единствените, които могат да спасят планетата от опустошение и да защитят Вселената.

Въпреки че са изправени пред най-голямото си предизвикателство досега, героите от анимацията "Горските мечоци: Завръщане на земята" (Boonie Bears: Back To Earth 2022) не губят своя характерен хумор и чар. Смехът и забавлението продължават да присъстват във всяка сцена, като допринасят за уникалната атмосфера на този анимационен филм.

Как да си дресираш дракон 2
Играта на Играчките 3
The Last Lions
Ренфийлд / Renfield (2023)
Монте Карло
Шаферки / Bridesmaids
Цветя на Войната (2011)
50 нюанса сиво
Изобретението на Хюго
Прометей (2012)
Henry's Crime
в ритъма на танца 3

Други Заглавия

Boonie Bears: Back To Earth (2022)