Бързи и яростни 10 / Fast X (2023)

Бързи и яростни 10 / Fast X (2023)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.9 (85 votes)

В десетата и завършваща част от поредицата "Бързи и яростни", героите се изправят пред последното си голямо предизвикателство, което ще предопредели смисъла на приятелството, семейството и скоростта. "Бързи и яростни 10" (Fast X 2023) носи напрежение, екшън и емоция, подчертаващи важността на взаимоотношенията, които вървят ръка за ръка с безстрашните автомобилни гонки, които са в основата на сюжета на филма.

Доминик Торето се изправя пред опасен и безмилостен противник, който изплува от мрака на миналото. Този злодей, обзет от жажда за отмъщение, твърдо е решен да унищожи всичко, което Доминик обича. Но за Дом и екипът му опасността не е чужда – те са преодолявали огромни препятствия, спечелвайки невероятни победи в продължение на годините.

В "Бързи и яростни 10" (Fast X 2023), зрителите ще проследят едно уникално приключение, в което семейството на Торето е подложено на изпитание, което може да промени всичко. Екипът се събира отново, за да защити своят брат и техните ценности, взимайки участие в най-запомнящото си предизвикателство до момента. В ролята на водач, Доминик трябва да обедини екипа около обща кауза – да защити своето семейство и да победи тази нова заплаха.

"Бързи и яростни 10" (Fast X 2023) предлага увлекателна и емоционална история, която е вълнуващо и достойно завършване на този обичан франчайз. Филмът ще остане в сърцата на феновете, които са следвали историята на Доминик Торето и неговото семейство през годините. Тази последна част със сигурност ще остави блясък от скорост, екшън и дълбоки емоции, които ще се помнят още дълго време след края на филма.

Biutiful
Легенда за пеперудите / Butterfly Tale (2023)
Капитан Америка: Първият отмъстител
Клубът на купувачите от Далас
Човек на гнева
Столичани в Повече
титаник 2
Бързи и яростни 6
Как Разбра? / How do you know?
the extra man
Подводница / Submarine