Ваканцията на кума

Ваканцията на кума

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.4 (5 votes)

Харесвате ли филма?

Всеки рано или късно се замисля, кога точно ще спре с бохемския начин на живот и ще се отдаде на по-стойностните и така наречените сериозни неща като: жена, деца и т.н. Ако преди нашите герои са разсъждавали, че Бог е създал мъжа не само за една жена и се отдавали на голямо разнообразие и безразборни връзки, то днес, те са пораснали и дори в някаква степен помъдрели.
Старите приятели от първия филм "Кумът" от 1999 година, отново се събират заедно със всичките си спомени, изживени премеждия и промени. В главните роли на Куентин и Харпър се завръщат популярните актьори Тей Дигс и Терънс Хауърд. Приятелите от колежа се събират за да посрещнат и отпразнуват заедно Коледа.
Коледните празници винаги са били не само шумни купони и празненства, но и повод за правене на равносметки и пренареждане на приоритетите в живота. Въпреки добрите намерения да отпразнуват тази Коледа по най-чистия и весел начин, не за дълго преди празника им става ясно, че техните намерения няма да се осъществят точно както искат. Оказва се, че миналите интимни отношения между бившите състуденти и дългогодишни съперничества са на път да станат известни на много хора. Разкриването на тайните е възможно да стане публично в момент най-неподходящ за всички герои в тази невероятна комедия. Куентин и Харпър трябва да се преборят с ред неприятни конфузни ситуации, изникнали в собствените им семейства, а всичко това се случва именно когато двамата се опитват да успокоят страстите. В центъра на цялата какафония е книгата на единия от героите, който се подвизава като писател. Последната му книга започва сериозно да "пречи" в живота му и в общуването с жени...

Dahmer Vs. Gacy
The 5th Quarter
Конспираторът
The Rum Diary
Санктум
Погребан
Lay the Favorite (2012)
Madea's Big Happy Family
Червената шапчица
Waiting for Forever
 Хотел Трансилвания 2

Други Заглавия

The Best Man Holiday