Човек на гнева / Wrath of Man (2021)

Човек на гнева

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.4 (113 votes)

В центъра на сюжета на филма "Човек на гнева" (Wrath of Man 2021) е сдържан и самодостатъчен човек на име Ейч. Той получава работа в колекторска компания, която превозва големи парични суми в Лос Анджелис. Служителите го предупреждават, че това е много опасна работа, защото постоянно ги нападат бандити, жадни за бърза печалба. Откъснатото му поведение изненадва неговите колеги. Те започват да подозират, че преди това той не е бил полицай, въпреки че мъжът има военни умения. На пръв поглед по поведението му изглежда, че той самият се е сблъсквал вече с престъпниците, които не за първи път обират и убиват.

Въпреки всички външни признаци на сдържаност, пламъкът на отмъщението бушува в главният герой на филма "Човек на гнева". Той иска да намери организаторите на обирите, които са убили сина му Даг. Ейч подозира, че сред колегите му има човек, който информира престъпната групировка за пътищата на превоз на парите. След това добре въоръжени бандити спират микробуса на удобно място, без видео наблюдение, където избиват всички служители и вземат превозвания товар. Ейч знае че подобни операции са невъзможни без вътрешен човек и е въпрос на време да го открие.

Изненадващата атака над конвоираният от него товар не е изненада за Ейч. Зад каменното му изражение не показващо никаква емоционалност се крие ужасна болка и жажда за отмъщение. Той се е зарекъл на себе си, че ще унищожи отговорните за смъртта на сина му. Оставил емоциите си настрана той не се интересува от последствията. Ейч се нуждае само от справедливост. Той спокойно стреля в атакуващите бандити, които крият лицата си зад черни маски. Той е толкова спокоен, че колегите му са ужасени от действията му...

Филмът "Човек на гнева" (Wrath of Man 2021) е режисиран от Гай Ричи и е с участието на популярни холивудски актьори като Джейсън Стейтъм. Кинолентата е римейк на френският филм от 2014г. "The Collector".

Тримата мускетари 3D
Котаракът в Чизми
Игрите на Глада (2012)
Limitless
Седмото джудже
последна песен
Просто Секс 2011
Паранормална Активност 2
TILT
Soul Surfer
Снежанка и Ловецът (2012)