Тримата мускетари: Д'Артанян 2023

Тримата мускетари: Д'Артанян 2023

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 6.3 (3 votes)

Филмът "Тримата мускетари: Д'Артанян" (2023) пренася зрителя във вълнуващия свят на 17-ти век във Франция, разкривайки историята на младия и амбициозен Д'Артанян, който мечтае да стане част от легендарните Кралски мускетари. Той напуска своя дом в Гаскони и се отправя към Париж, където среща тримата мускетари - Атос, Портос и Арамис. Изправен пред редица предизвикателства и опасности, Д'Артанян не само трябва да докаже своята смелост и майсторство в боя, но и да помогне на своите нови приятели в борбата срещу интригите, които заплашват самото сърце на френската монархия.

Сюжетът на "Тримата мускетари: Д'Артанян" (The Three Musketeers: D'Artagnan (2023) се разгръща на фона на политическия хаос във Франция, където крал Луи XIII и неговият кардинал Ришельо се опитват да укрепят своята власт въпреки вътрешните и външни заплахи. Младият Д'Артанян, почти загубил живота си при опит да спаси благородничка от отвличане, бързо разбира, че пътят му към славата и честта ще бъде изпълнен с предизвикателства. В Париж, след редица сблъсъци, той се сприятелява с тримата мускетари, които го приемат сред себе си и заедно се впускат в редица приключения.

Те разкриват план, организиран от кардинал Ришельо и загадъчната Миледи дьо Винтър, който се стреми да подкопае френската монархия, чрез дискредитиране на кралицата, която е обвинена в афера с английския херцог Бъкингам. Д'Артанян и мускетарите се впускат в опасна мисия до Англия, за да върнат бижутата на кралицата, като по този начин ще се опитат да спасят нейната чест и да предотвратяват международен скандал.

В хода на своите приключения, Д'Артанян се влюбва в Констанс, която става негов съюзник в опасните му начинания. Въпреки многото препятствия и предателства, които се налага да преодолее, Д'Артанян ще се опита да остане верен на своите принципи и на девиза на мускетарите "Един за всички, всички за един".

Спящата Красавица (2011)
Texas Chainsaw 3D (2013) Poster
Горските мечоци: Завръщане на земята / Boonie Bears: Back To Earth (2022)
Жива стомана
Лоракс (2012)
Лимузината
Наблюдателите / The Watchers (2024)
Давам им година
Cold Weather
Straw Dogs
Първичен код

Други Заглавия

The Three Musketeers: D'Artagnan