Падингтън

Падингтън Paddington 2014

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.2 (119 votes)

Харесвате ли филма?

Очарователното мече Падингтън не може да си намери място в родната му гора. Той не желае да живее като предците си, а мечтае за интересни приключения и покоряване на нови места. Той има дар слово, обича да се впуска в нови запознанства, пътешествия, но във вълшебната гора няма единомишленици, които да подкрепят смелите му начинания. До момента, в който мечето се отправя на път, то не познава хората, техните традиции, начина им на живот, общуване и нещата, които ги заобикалят.
Мечето Падингтън остава във възторг от големия град. Инициатор на това голямо пътуване става неговата добра леля, която изпраща любимия си племенник при неин стар познат на гости в Лондон. По план възрастният и опитен мечок трябва да запознае малкото мече с мегаполиса и с градския начин на живот, за да може Падингтън да сравни върху своя личен опит живота в гората и животът в големия град. Пристигайки на жп гарата в Лондон обаче, мечето открива, че е изгубило писмото на леля си и е практически невъзможно да намери нейния познат, при който трябва да гостува. Мечето знае само името му, а това означава, че е напълно нереално да го намери в големия град.
Съвсем случайно едно семейство забелязва тъжното мече и решава да му помогне. Именно в този момент започват приключенията на главния герой, защото злобна съседка, работеща в музей като препараторка решава да получи Падингтън, за да привлече повече посетители в музея. Ужасната жена е готова на всичко, за да постигне целта си, но за щастие новите приятели спасяват мечето от драматичния развой на събитията.
В друг момент алчни хора решават да печелят от способностите на Падингтън, като го използват за шоуто си. Говорещото мече може да отговаря на въпроси, а това може да донесе много пари. За съжаление, мечето Падингтън дори не подозира за коварните намерения на тези хора.
Ще успее ли мечето Падингтън да се измъкне от всички неприятности по време на пътешествието си? Предстои да разберем.

Деца Шпиони 4
Изход: Богове и Царе
47 ронини
Зеленият стършел / The Green Hornet (2011)
Бързи и яростни 6
Голямо Чудо (2012)
The Company Men (2010)
Madea's Big Happy Family
Judy Moody and the Not Bummer Summer
Червените Опашки (2012)
Somewhere (2010)

Други Заглавия

Paddington (2014)