57 секунди / 57 Seconds (2023)

57 секунди / 57 Seconds (2023)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.7 (17 votes)

В епохата на бързото технологично развитие и непрекъснатото търсене на смисъл, филмът "57 секунди" (57 Seconds 2023) предлага вълнуващо пътешествие през коридорите на времето и човешката съвест. Свежата научно-фантастична визия открива невидими нишки между технологията и отмъщението във вълшебна разходка във времето.

Филмът ни среща с Франклин - технологичен блогър, който става ключов играч в драматичните събития, след като случайно попада на магически пръстен, способен да го отведе назад във времето, но едва за 57 секунди. Тази способност внася доза екзотика и емоция в неговия скучен живот. Франклин използва този кратък времеви прозорец, за да се опита да промени съдбата и да отмъсти за смъртта на сестра си. Междувременно пътешествията във времето разкриват как всяка секунда може да промени събитията, и как дори най-малката промяна може да предизвика лавина от събития.

Със своя оригинален сценарий и впечатляващ актьорски състав, филмът "57 секунди" (57 Seconds 2023) успява да докосне зрителя и да предложи различен поглед към етичните въпроси за добро и зло, любов и отмъщение. Освен това предлага едно запомнящо се кино преживяване, което заслужава място в сърцата на всеки любител на научната фантастика и трилъра.

Старо момче
Войната на Боговете (2011)
Злите мъртви: Пробуждане / Evil Dead Rise (2023)
Преди полунощ
Young Adult
Жива стомана
Имало Едно Време на Изток
в ритъма на танца 3
Красиво бедствие (Beautiful Disaster)
Червената шапчица
Големи очи