Завръщане

Завръщане
Гласувай: Няма Рейтинг: 8.2 (47 votes)

Харесвате ли филма?

Завръщане е страхотен, вълнуващ турски сериал, който покори цял свят, а от 2015г се върти и в България по телевизия Бтв и онлайн на voyo. В сериала Завръщане ще видите традиционното лутане между любовта и омразата и съпоставянето между стария и новия свят. Сблъсъците и конфликтите в сериала Завръщане ще ви въвлекат в една сложна и заплетена сюжетна линия, а в последствие вие просто няма да можете да се справите с желанието да очаквате с нетърпение следващия и следващия епизод.
Сериалът Завръщане ни разказва история на младата жена Съла. Съдбата й не е лека, а животът й е осеян с хиляди перипети и сложни ситуации, с които в повечето случаи е принудена да се справи съвсем сама. Нещо повече – младата жена дори ще трябва да забрави за собствените си копнежи и нужди, когато в разцвета на силите си е изправена пред избора дали да спаси своя биологичен брат Азад и любимата му Нарин или себе си. Съла е омъжена по правилата на някогашните принципи – с уреден брак, без дори да познава своя избраник. Момичето не просто ще трябва да живее с човек, когото никога не е виждала, но и дори ще се принуди да свикне с обичаите и навиците на свят, който не познава – остарял, изостанал и много различен от живота и интересите й в Истанбул. В последствие обаче между Съла и Боран нещо се случва и искрата на любовта се разпалва. За момичето и младият мъж обаче проблемите няма да свършат, защото семейството на Боран умее да наказва и ще преследва всяка нейна грешка.
Дали любовта в такива условия все пак е възможна и дали за Съла има някакви изгледи да бъде отново щастлива, ще разберете само ако се потопите в магията, наречена Завръщане – един сериал за любовта и търсенето на своето място в объркания и забързан свят, граничещ между старото и новото. Ако харесвате турските сериали, не пропускайте филма Завръщане за нищо на света, тъй като ще пропуснете един от най-интересните турски сериали. Гледайте сериала Завръщане до неговия филнал и последен епизод, за да разберете развръзката на любовните премеждия на Съла и Боран.

Силоз / Silo (2023)
Локи / Loki
Огледален свят
Стъклен Дом
Отмъщение / Revenge