Кланът / Clanul румънски сериал и филм

Кланът Clanul румънски сериал и филм
Гласувай: Няма Рейтинг: 6.2 (29 votes)

Харесвате ли филма?

"Кланът" (Clanul) е румънски криминален сериал, чиито сюжет пресъздава битката между справедливостта и беззаконието. Историята започва с двамата братя Тудор и Павел. Един ден, когато е още дете, Павел изчезва, а Тудор се заема със задачата да разкрие истината за случилото се. Така той се посвещава изцяло на това начинание. Вярвайки че единственият начин да достигне до истината е да застане на страната на закона, Тудор решава да стане полицай и да проникне в организацията известна като "Кланът". Един ден Тудор (Денис Хангану) успява да постигне всичко това и по време на дипломирането си в полицейската академия, решава да приведе в действие дълго подготвяният си план. Младият мъж извършва зрелищна инсценировка на престъпление и попада в затвора под прикритие, където се намират членове на престъпната група, отговорни за изчезването на неговият по-малък брат.

Зад решетките главният герой на серийният филм "Кланът" (Clanul) успява да завърже нови "приятелства" и успява да спечели доверието на членовете на групировката. Прикритието му обаче е застрашен от друг полицейски служител, който също току-що е завършил обучението си в академията. Това е завършилият с отличие Давид, който бързо успява да спечели доверието на своите колеги. Давид (Мариан Олтяну) обаче се оказва част от мафията, а неговата цел е да бъде къртицата, която да подпомогне дейността на групировката. Сега целта на Тудор е да разкрие истинската същност на Давид, преди Давид да развали неговото прикритие. Сюжетът се заплита още повече, когато Тудор разбира, че неговият брат Павел е жив. Всъщност целта на неговото отвличане е била да бъде обучен и години по-късно да бъде използван за престъпните цели на мафията. Този план вече е приведен в действие, защото Давид всъщност е изчезналият Павел.

Как ще се развият събитията и отношенията между двамата братя, загубили връзка по между си преди много години? Дали Давид ще застане на страната на своят брат или Тудор ще поеме по пътя на престъпността? Всичко това ще разберем гледайки всички епизоди, онлайн или в ефир, на румънският сериал "Кланът" (Clanul), чиито рейтинг надминава този на другият популярен румънски сериен филм - Влад. Сериалът започна своето излъчване в Румъния през есента, когато беше премиерата на сезон 1, а през 2023 започва излъчването на сезон 2. Тогава се очаква да бъде излъчен и неговият финал и последен епизод.

Безмилостен град
Завръщане
Колелото на времето / The Wheel of Time
Two and a Half Men
Кланът Clanul румънски сериал и филм
The Vampire Diaries