Призраци във Венеция (2023)

Призраци във Венеция / A Haunting in Venice (2023)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.3 (4 votes)

Филмът "Призраци във Венеция" (A Haunting in Venice) е американски свръхестествен детективски трилър, базиран на романа "Празникът на Вси светии" (Hallowe'en Party) от Агата Кристи, публикуван през 1969 година. Филмът е продължение на "Смърт край Нил" (Death on the Nile) от 2022 година.

След като вече е разследвал няколко заплетени случаи в различни точки на света, детективът Еркюл Поаро решава да се оттегли в Венеция - град изпълнен с романтика и мистерия. Като един истински детектив обаче, той няма да остане безразличен към разгадаването на нов заплетен случай. По време на мистичен ритуал, проведен в старинен дворец, Поаро става свидетел на убийство. Неговата задача е да разгадае случая, в който всеки от присъстващите е заподозрян. Докато разплита случая, Поаро се сблъсква с редица интересни герои - градинари, полицаи, учители и дори семейни членове, всеки от които има своите собствени мотиви и тайни. С подкрепата на писателката Оливър, той трябва да разкрие случая.

"Призраци във Венеция" (A Haunting in Venice) е интригуващ филм, който проследява мащабните детективски умения на Еркюл Поаро. Той е вдъхновен от произведението на Агата Кристи, като допълнителна атракция е изпълнението на ролята на Поаро от известния Кенет Брана. Потопете се в атмосферата на Венеция и разгадайте тайната заедно с Поаро.

В сърцето на морето
Beautiful Boy
Scott Pilgrim vs. the World
Жива стомана
Танцуването забранено!
Мирал
legendary
Елитни убийци
Каубои и извънземни
Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа
Win Win
chain letter

Други Заглавия

A Haunting in Venice