Пазители на галактиката 3 (2023)

Пазители на галактиката 3 (2023)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.6 (11 votes)

Действието във фентъзи филма "Пазители на галактиката 3" (2023) е подчертано от уникалния хумор и богатство от екшън сцени, които вече са станали запазена марка на филмовата поредица. Най-новият трети филм от поредицата надвишава предходните две части, представяйки ни история, която разкрива нови тайни.

Екипът на повелителят Питър Куил все още се опитва да се справи със загубата на Гамора. Фигурите на Танос и бащата на Питър може и да са останали в миналото, но раните причинени от тях, все още са живи. Пазителите са превърнали бившата междугалактическа минна колония Ноуксеър в база и убежище. Въпреки опитите си да се адаптират към новия си живот там, мирът не продължава дълго. Когато той бъде отново нарушен, Пазителите на галактиката трябва да разберат кои са техни приятели и кои са техни врагове. Така звездният екип отново ще се заемат с поддържането на реда сред звездите, отправяйки се в космическа одисея. Те ще пресекат Вселената, откривайки нови съюзници и противници. Пътят им е изпълнен с нови предизвикателства, които ги тестват не само като войни, но и като приятели.

"Пазители на галактиката 3" (2023) не е поредното продължение на поредицата. Това е епично приключение, оживено с впечатляващи специални ефекти, дълбоко емоционални моменти и необикновени герои. Режисьорът Джеймс Гън се завръща, за да ни предложи уникално кино изживяване, което превръща третата част от филма "Пазители на галактиката" в една зрелищна космическа епопея.

Контрабанда (2012)
Екзорсистът: Вярващият (2023)
Act of Valor (2012)
Мъжете, Които Мразеха Жените (2011)
Тримата мускетари 3D
Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии (2023)
Точната бройка / What's Your Number?
Стоун
chain letter
Кинти в небето (2011)
Спайдър-мен: През Спайди-вселената (2023)

Други Заглавия

Пазители на Галактиката: Трета част, Guardians of the Galaxy Vol. 3