Омъжи се за мен / Marry Me (2022)

Омъжи се за мен / Marry Me (2022)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 10 (1 vote)

Филмът "Омъжи се за мен" (Marry Me) от 2022 година е романтична комедия, която разказва историята на световноизвестната поп звезда Кат Валдес (Дженифър Лопес) и средностатистическия учител по тематика Чарли Гилбърт. Сюжетът се фокусира върху неочакваната среща и последващата връзка между двамата, в резултат на непредвидено публично предложение за брак.

Кат Валдес е на път да се омъжи за своя годеник Бастиан (Малума) на голям концерт пред хиляди фенове, когато разбира, че той и е изневерявал. Разочарована и съсипана, тя забелязва Чарли сред публиката, който случайно държи плакат с надпис "Омъжи се за мен". В момент Кат решава да се омъжи за Чарли и то още сега. След този шокиращ обрат, Кат и Чарли започват да изживяват своята фиктивна връзка, като се опитват да изградят взаимоотношения в очите на публиката и медиите, които са изключително заинтересовани от тяхната история. По пътя, те разбират, че въпреки различията в техните животи и светове, между тях се развива истинска връзка.

"Омъжи се за мен" (Marry Me) е филм за любовта, която се появява там, където най-малко очакваме, и за силата на случайните събития да ни водят към неочаквани, но значими връзки. Филмът също така изследва теми като славата, личната автентичност и значението на семейството в съвременния свят.

Cat Run
Албатрос (2010)
Ловец на Глави (2012)
Клубът на купувачите от Далас
Тeжка категория
Елвис / Elvis (2022)
Южнячки / The Help
Червени светлини
Спасяването на Мистър Банкс
47 ронини
Shame (2011)
Блясък