Момчетата от Джърси

Момчетата от Джърси

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 9.5 (2 votes)

Франки Вали, Томи Девито, Ник Масси и Боб Гаудио са четири момчета от размирен квартал в Нюарк (щат в Ню Джърси), където работническата класа съжителства с организираната престъпност. Без възможност да се развиват, момчетата се замесват с престъпния свят, но нещо ще промени съдбата им и това е музиката. Така те създават една от световно известните групи в музикалната история - "Четирите сезона".
Клинт Истууд, който получава четири Оскара с филмите "Непростимо" и "Момиче за милиони" е фен на джаза и последовател на групата от самото й създаване, за това и се е постарал доста като режисьор, при екранизацията на историята.
Филмът пренася на големия екран хитовия мюзикъл от Бродуей - "Джърси Бойс". Мюзикълът е на сцената повече от осем години разказвайки историята на легендарния вокал от квартета "The Four Seasons" (Четирите сезона) . Четиримата певци са свързани с подземния свят на Ню Джърси, докато просперират в музикалната си кариера с песни, смятани за класики от ранния рокендрол като "Sherry", "Rag Doll" и "My Eyes.

Pitch Perfect (2012)
The Adjustment Bureau
Шпионски Свалки (2012)
Loosies (2011)
Texas Chainsaw 3D (2013) Poster
Каубои и извънземни
Night Catches Us (2010)
Неуредени сметки
Надцакването
Заразяване / Contagion
Транс
Адвокатът с линкълна

Други Заглавия

Jersey Boys 2014