Мафия Мама / Mafia Mamma (2023)

Мафия Мама / Mafia Mamma (2023)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.9 (9 votes)

Комедията "Мафия Мама" (Mafia Mamma 2023) ни потапя в живота на Кристин (Тони Колет), която се сблъсква с редица предизвикателства - синът й иска да замине в колеж, шефът й я тормози, а нейният съпруг й изневерява. В този момент, Кристин получава неочаквано обаждане от съветничката на нейният дядо Бианка (Моника Белучи), която я информира за неговата смърт и я кани в Италия за погребениетото.

Подбудена от своята най-добра приятелка Джени, главната героиня на филма "Мафия Мама" (Mafia Mamma 2023) решава да се отправи на това пътешествие до Европа. Това, което Кристин не подозира обаче е че погребението на дядо ѝ ще се превърне в нещо много повече от семейно събиране. След кървава престрелка, Кристин разбира истината. Тя е там, за да наследи и да стане лидер на една от най-безмилостните мафиотски фамилии в Италия, управлявана до сега от нейният дядо. Бианка успява да я убеди да поеме ръководството на престъпната организация и да разкрие своята истинска същност.

С изключителното представяне на Тони Колет и Моника Белучи, комедията "Мафия Мама" (Mafia Mamma 2023) успява да впечатли зрителите с перфектната комбинация от хумор, емоции и актьорско майсторство. Филмът разглежда и противоречията между културите и ценностите, с които Кристин е израснала, и суровата реалност на престъпния свят, в който тя се оказва.

Paul
принцът на персия
Beautiful Boy
Вавилон / Babylon (2022)
Аполо 18
Легендата за Херкулес
Лабиринтът: Невъзможно бягство
Разделителната Линия (2011)
Ламборгини: Човекът зад легендата
Premium Rush (2012)
Scott Pilgrim vs. the World