Кошмарно татенце / About My Father (2023)

Кошмарно татенце / About My Father (2023)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.6 (16 votes)

"Кошмарно татенце" (About My Father 2023) е комедиен филм, който ни представя историята на Себастиан - американец с италиански корени. Той отдавна се среща с очарователната американка Ели и има планове да създаде семейство с нея, като й направи предложение за брак. Когато бащата на Себастиан - Салво (Робърт де Ниро), разбира за това, той е изключително щастлив и решава да организира уикенд с Ели и нейните родители, за да се запознае с тях.

Салво е консервативен италиански имигрант от старата школа, който работи като фризьор и е в основата на сюжета на филма "Кошмарно татенце" (About My Father 2023). Себастиан осъзнава, че времето прекарано заедно между неговият баща и родителите на Ели, може да се превърне в кошмар, поради културните различия и се опитва да предотврати срещата. Но без успех - бащата настоява, а когато Ели разбира за плана му, тя веднага кани Салво в дома си. Салво обаче не подозира, че родителите на Ели са твърде различни от него. Те са изключително богатите и ексцентрични.

Филмът от 2023 година "Кошмарно татенце" (About My Father) успява да разгледа темата за културните различия и как те въздействат на отношенията между хората. Филмът показва, че понякога препятствията могат да бъдат преодолени, когато хората се опознаят взаимно. Сценарият е забавен и увлекателен, като съчетава хумор и емоции. Актьорският състав е сред силните страни на филма, като Роберт Де Ниро отново демонстрира своята уникална актьорска игра, този път в ролята на забавен и противоречив баща. Химията между актьорите е налице, а техните взаимоотношения са динамични и естествени.

Jumping the Broom
legendary
Билет до рая / Ticket to Paradise (2022)
неЧестна Игра
Клетниците Постер
Трансформърс: Възходът на зверовете
Легендата за Пазителите: Совите на Га'Хол
Insidious
Бобърът / The Beaver
Уинтър: Историята на един делфин
300: Възходът на една империя
Химера