Жената чудо 1984 (2020)

Жената чудо 1984 / Wonder Woman 1984 (2020)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.7 (11 votes)

Харесвате ли филма?

Филмът "Жената чудо: 1984" продължава историята на приключенията на смелата амазонка Даяна Принс. Този път героинята, надарена със свръхчовешки сили, ще трябва да се изправи пред нов враг. Тя ще се противопостави на животинска ярост, насочена към човека, който пази.
Максуел Лорд е впечатляващ предприемач, който си е поставил за цел да придобие власт, равна на божествената. За да постигнете тази неземна сила, той трябва да се сдобие с определени магически артефакти, разпръснати по целия свят. Той привлича към търсенето на тези артефакти археоложката Барбара Ан Минерва. Вълшебният ефект на една реликва обаче, превръща мирната и доброжелателна Барбара в гепард - хибрид на човек и хищна котка, който се отличава с особена кръвожадност. Искайки да си отмъсти на Максуел Лорд за тази трансформация, Минерва започва да го преследва.
За да успее да се спаси и да довърши откриването на магическите артефакти, Максуел Лорд се обръща за помощ към Даяна Принс. Тя е известна с прозвището Жената чудо и притежава свръх сили на супер герой. В замяна на това той й обещава нещо наистина значимо - връщането към живота на любимия й Стив Тревър.
Действието на филмът "Жената чудо 1984" се развива през 1984г, по време на Студената война и е сред най-дългоочакваните филми през 2020г.

Танцуването забранено!
Човек от стомана
Х-Мен: Първа Вълна / X-Men: First Class
Limitless
Хиляда Думи (2012)
Писък 4,Scream 4
Тайният Свят на Ариети (2010)
Елизиум
Трансформърс: Ера на изтребление
Балът, Prom
Scott Pilgrim vs. the World
Мокри Поръчки (2011)

Други Заглавия

Wonder Woman 1984 (2020)