Изгубеният град / The Lost City (2022)

Изгубеният град / The Lost City (2022)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 10 (2 votes)

Филмът "Изгубеният град" (The Lost City) от 2022 г. е комедийно-приключенски филм, който разказва историята на Лорета Сейдж (Сандра Бълок). Тя е писателка, която се е специализирала в писането на приключенски романи, развиващи се на екзотични места. Персонажите в нейните книги често се занимават с откриването на древни съкровища. Главният герой в нейните истории е измислен герои на име Даш, а на обложките на нейните романи е изобразен привлекателният модел Алън (Чанинг Тейтъм). Така читателите остават с впечатлението че Алън е безстрашният и храбър Даш.

След като е отвлечена от ексцентричния милиардер Феърфакс, който вярва, че тя може да го отведе до древен изгубен град и неговото съкровище, което е описано в един от романите на писателката, Лорета се оказва въвлечена в приключение, за което винаги е писала, но никога не е изживявала. Алън, решен да докаже, че може да бъде герой, а не само на обложката на книга, тръгва на спасителна мисия, за да я освободи. По време на своето пътешествие Алън и Лорета се сблъскват с редица опасности и изпитания, които изпитват тяхната смелост, изобретателност и отношения. Разкривайки истинската стойност на приятелството и любовта, двамата изследват джунглата и се опитват да изпреварят Феърфакс в откриването на съкровището.

"Изгубеният град" (The Lost City) се отличава със смесица от комедия, романтика и приключения, предлагайки забавно и вълнуващо зрелище с обичани от публиката актьори. Филмът е се отличава с химията между Бълок и Тейтъм, както и със своят лек и забавен сюжет.

Уонка / Wonka (2023)
Пчеличката Мая: Филмът
Гарфилд: Филмът / The Garfield Movie (2024)
заразно зло - живот след смъртта
Pitch Perfect (2012)
Подземен Свят: Пробуждане (2012)
Човек на гнева
Country Strong (2010)
Корумпирани Ченгета (2011)
Paul
Артистът