Гнездото на дракона

Гнездото на дракона

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.6 (107 votes)

Ако по някаква случайност ви се гледа анимация то имаме страхотно предложение за вас. Става въпрос за новия анимационен филм "Гнездото на дракона", който, безспорно, ще ви стане фаворит в жанра.
Историята на тази Холивудска продукция се върти около едно магическо царство. Животът в него е спокоен и мирен, докато страшна сила не пожелава да връхлети върху тази приказна земя. Мрачните планини нападат кралството, а за никого не е тайна, че това нападение е знак за пробуждането на най-голямото зло – Черният дракон. Той е не просто опасен и зъл, но и способен да унищожи приказната земя за секунди, за да я вземе за себе си и да продължи своята повсеместна атака и инвазия. Точно тогава всички от приказната земя се обединяват, защото трябва да се опълчат на огромния и толкова страшен Черен дракон. Борбата за надмощие ще е неистова, но когато домът ти е поставен на карта победата е единственият изход от положението.
Анимацията "Гнездото на дракона", категорично, ще ви допадне с чудесната си сюжетна линия и още по-чудесния си хумор. Без значение дали ще я гледате с приятели, почитатели на жанра, или с децата, няма спор, че ще си оправите настроението и ще се забавлявате до последната минута на филма. Не са малко и специалните ефекти, които ще ви впечатлят в "Гнездото на дракона", така че гледайте тази история, за да се пренесете в приказната страна, където истината и справедливостта в крайна сметка ще победят.

Новогодишна Нощ (2011)
Тримата мускетари 3D
Z-та световна война
Нощна смяна във Фреди / Five Nights at Freddy's (2023)
Зеленият стършел / The Green Hornet (2011)
Night Catches Us (2010)
Говори с мен / Talk to Me (2023)
Вдън горите
Мадам Уеб / Madame Web (2024)
Човек от стомана
50/50
Писък 4,Scream 4

Други Заглавия

Unfinished Business 2015