Батман срещу Супермен: Зората на Справедливостта

Батман срещу Супермен: Зората на Справедливостта

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.3 (100 votes)

Харесвате ли филма?

Какво би се случило, ако докато злото развява своите пипала, двама от най-големите негови противници са заети да си мерят силите? И кое е по-добре: да има един супер герой, предпазващ доброто и равновесието в света, или една вечна дилема кой е по-добрият супер герой? Точно такива въпроси си задавахме, когато разбрахме, че двама от най-силните, но и най-любимите супер герои влизат в един филм, в един свят и дори в една битка. Става въпрос за легендарните Супермен и Батман, а въпросната история излезе на големия екран.
Във филмът силите на мрака се изправят срещу доброто отново, но доброто е завладяно от манията за величие. За първи път, конкуренцията ще пропука светлия свят и ще постави под напрежение и под опасност цялата планета. Въпросът е ясен: кой е по-достоен да спаси човечеството, Батман или Супермен? Но отговори до последните мигове няма да идват, защото и двамата са достатъчно умели и сръчни, за да се справят с каквато и да е мисия, с каквото и да е изпитание.
В "Батман срещу Супермен", както се подразбира, ще се насладим на великолепни специални ефекти, много бойни сцени, невероятно силни персонажи, малко драма, любовна история и изобщо екшън като екшън и то по комикс на Марвел.
Задължително изгледайте сблъсъка между Супермен и Батман. Няма да съжалявате, а и кога друг път ще видите двамата най-големи супер герои да застанат един до друг.

Момчетата от Джърси
Meet Monica Velour
Гнездото на дракона
Желязната Лейди (2011)
Carnage (2011)
Легендата за Пазителите: Совите на Га'Хол
The Rum Diary
Wreck-It Ralph (2012)
Нещото / The Thing
Последният Екзорсизъм
В света на динозаврите 3D (2013)
Прометей (2012)

Други Заглавия

Batman v Superman: Dawn of Justice 2016