Влад румънски сериал и филм

Влад румънски сериал и филм
Гласувай: Няма Рейтинг: 8.7 (19 votes)

Харесвате ли филма?

Влад е завладяващ румънски телевизионен сериал, чиито сюжет е заимстван от сериала Езел. В центъра на този впечатляващ сериен филм е Адриан, който ще промени цялата си самоличност и ще се превъплъти в тази на Влад. Целта на всичко това е да разбере истината за това кой го е натопил пред властите, заставяйки го да излежи несправедлива присъда.

Адриан е млад, добре изглеждащ мъж, с голям и нестихващ апетит за живот. Той се е завърнал от сезонна работа в чужбина и му предстои да се сгоди за момичето на мечтите си - зашеметяващата Елиза. Неговите двама най-добри приятели са Стефан и Лео. Той им се доверява с цялото си сърце и ги усеща като свои братя. Всичко изглежда перфектно за младежа, но нещата внезапно се променят и поемат драстично погрешна посока, когато полицията арестува Адриан за убийство и грабеж, извършено в местен бар предната вечер.

Адриан е обвинен в престъпление, за което няма вина. Той е лишен от свобода, оставяйки живота си в бъркотия, в следствие на което губи доста бързо връзката с годеницата и приятелите си. Целият му свят се срутва, когато е осъден да излежи десетгодишна присъда, чудейки се какво се е объркало и кой е отговорен. Той не може да преодолее една мисъл - възможно ли е такова ужасно престъпление да е планирано от Стефан и Лео - неговите двама най-близки приятели и неговата възлюбена годеница Елиза? И ако да, защо?

След като излежава осем години лишаване от свобода, Адриан е открит мъртъв, но това всъщност е хитро прикритие и началото на грандиозен и впечатляващ план за бягство. След като успява да се измъкне на свобода и след като изцяло променя физическата си идентичност, чрез извършване на пластична хирургия, Адриан отново се завръща в живота на старите си приятели, но с нова самоличност - тази на Влад. Неговата мисия в живота вече е само една - да намери обяснение на случилото се с него и да отнеме абсолютно всичко от тези, които са унищожили не само бъдещето му но и неговият живот. За тази цел обаче, Влад първо трябва да преодолее силната и безкрайна любов, която все още изпитва към жената на своите мечтите Елиза (Олимпия Мелинте). Това е и причината да влезе отново в нейния живот, но под нова самоличност - тази на Влад (Адриан Нартеа).

Всички епизоди на Влад се излъчват както онлайн, така и с бг аудио на малкия екран. Неговият последен епизод финал се излъчва в третия сезон от поредицата.

Gossip Girl
Нашата история
Безмилостен град
Призракът на Елена
Асока / Ahsoka (2023)