Твоят мой живот

Твоят мой живот
Гласувай: Няма Рейтинг: 8.1 (40 votes)

Харесвате ли филма?

Твоят мой живот е телевизионен сериал с динамика на епизодите до самия грандиозен финал и последен епизод на филмовата поредицата.
В сериала Твоят мой живот се разказва за двете напълно различни момичета Джансу и Хазал. Те са отгледани по съвсем различен начин и са живели в също толкова различна семейна среда. Хазал е амбициозна и с буен характер, живее в бедност и е отгледана от майка си Гюлсерен, която е една грижовна и всеотдайна майка. В същото време бащата на Хазал - Йозкан от дълги години живее в Германия, далеч от дъщеря си. Въпреки стремежа на Гюлсерен да отгледа и възпита Хазал по възможно най-добър начин, характера на момичето е много по различен от нейния. В същото време Джансу е скромно, чувствително и състрадателно момиче, отгледано в богаташкото семейство на Дилара и Джихан. Дилара, също като Гюлсерен, се опитва да възпита своята дъщеря Джансу по най-добрия според нея начин, но Джансу е толкова различна от Дилара, че това е напълно невъзможно. Отношенията между Джансу и нейният баща Джихан обаче са повече от прекрасни.
Живота на Джансу и Хазал, както и този на техните близки се променя изцяло, когато се разбира че двете са били неволно разменени като бебета. Тази сложна ситуация междувременно сближава Гюлсерен и Джихан, което допълнително ще усложни изхода от нея.
Как ще се развият събитията в турския сериал "Твоят мой живот", ще узнаем гледайки всички епизоди на този филм, до самия финал и последен епизод на тази удивителна и трогателна история.

The Vampire Diaries
Стъклен Дом
Локи / Loki
Мрежа от лъжи (Sadakatsiz)