Силоз / Silo (2023)

Силоз / Silo (2023)
Гласувай: Няма Рейтинг: 8.7 (13 votes)

Актьори

Харесвате ли филма?

Епизодите на драматичния сериал "Силоз" (Silo) са вдъхновени от едноименната трилогия на Хю Хауи. Сюжетът ни пренася в токсично бъдеще, където планетата е толкова отровена от хората, че е станала необитаема. Повечето от земляните са загинали, а оцелелите, водят своето съществуване в огромен бункер, изграден под земята. Новото общество се ръководи по строги правила, които ги пазят от опасния външен свят.
Въпреки това бункерът крие множество тайни, като най-голямата е причината за неговото създаване. Никой от оцелелите не знае защо и кога е бил изграден този приют, колко време хората са там, кой го е построил и защо животът извън него е прекратен. Всеки опит за разкриване на истината води до смърт.

Главната героиня на сериала "Силоз" (Silo) е инженерката Джулиет, която след загубата на любимия си човек, търси отговорите за убийството му. Разследването я отвежда до ужасяваща тайна, която променя целия й свят. Всичко, което е знаела и на което е вярвала, се оказва лъжа. Напрежението в бункера нараства, както и отчаянието сред неговите обитатели. Разкриването на истината може да има фатални последствия, но Джулиет е решена да разбере какво всъщност се случва.

"Силоз" (Silo) е сериал, който ще ви държи в напрежение до неговият финал и последен епизод, и ще ви накара да зададете въпроси за бъдещето на човечеството.

Последователите / The Following (2013)
Two and a Half Men
Gossip Girl