Север Юг

Север Юг
Гласувай: Няма Рейтинг: 7.9 (29 votes)

Харесвате ли филма?

"Север Юг" известен още като "Kuzey Güney" е най-очакваният турски сериал, който стартира своето начало през януари 2014г по Бтв.
Сред главните роли, най-забележителен е силуета на популярният актьор Къванч Татлъту, заедно с други актьори, изпълняващи главни роли като Йойкю Карайел и Буура Гюлсой. Всички те се превръщат в любимци на публиката и стават героите на малкият телевизионен екран.
Историята на сериала Север Юг е представена от двама братя, носещи имената на двата полюса - Кузей и Гюней. И въпреки, че носят една и съща кръв, че са възпитани и израснали в едно и също патриархално семейство те са така противоположни, колкото са Север и Юг.
Кузей е непокорен, избухлив, агресивен и непредвидим. Мечтите му са свързани с амбицията да служи в армията, за разлика от брат си, който е сдържан, спокоен, добър по нрав. Гюней има план в живота си, който смята да реализира на всяка цена.
И въпреки, че двамата братя от сериала "Север и Юг" растат в една детска стая и както във всяко семейство по-големият е по-отговорен и загрижен за по-малкият, съдбата поднася обрат в живота и на двамата.
В живота им се появява едно момиче, което от приятелка се превръща и в избраницата на сърцата им. За чувствата си един към друг спрямо нея двамата братя не подозират, а едва, когато Кузей купува подарък за любимата с пари, които не са отредени за целта, нещата се променят и той разбира, че не само той има симпатии към Джемре.
Като персонаж младата актриса е представена като нежно и красиво момиче, което по стечение на обстоятелствата идва да живее в квартала, където те живеят.
Спокойствието и щастието на фамилията на двамата братя от "Север Юг" са нарушени от катастрофа, която води до смърт на непознат човек. В нея участие, имат двамата братя. За да върне жеста си към по-големият Гюней, Кузей поема отговорност над нещата. Така попада в затвора и оставя не само свободата, но и любовта си. След години, когато излиза от затвора Кузей всячески се опитва да започне на ново, но дали ще се получи?
"Kuzey Güney" (Север Юг) е един от сериалите на турското кино, които спечелиха симпатията, интереса и овациите на зрителите, очаквайки развръзката във финалния последен епизод на сериала.

Лабиринти / Engrenages
Монарх: Наследството на чудовищата / Monarch: Legacy of Monsters
Малки убийства турски сериал
Последователите / The Following (2013)