Опасно изкушение / Yasak Elma сериал

Опасно изкушение / Yasak Elma сериал
Гласувай: Няма Рейтинг: 9 (24 votes)

Харесвате ли филма?

Опасно изкушение (Yasak Elma) представя историята на двете сестри Зейнеп и Йълдъз. Докато Зейнеп се опитва да постигне успех в кариерата си, нейната по-голяма сестра Йълдъз прави всичко възможно да се омъжи за богат мъж. Тази възможност получава, когато с нея се свързва богаташката съпруга Ендер. Тя желае да вземе богатството на мъжа си Халит, развеждайки се с него. Йълдъз е наета от Ендер, за да привлече в любовен капан Халит. Самият той е женкар, харесващ женското внимание, за това задачата не е никак сложна. Йълдъз обаче вижда в това шанс да осъществи мечтата си - да се омъжи за богат мъж. Тя ще се опита да прелъсти Халит и да се омъжи за него, пренебрегвайки направената "сделка" със неговата съпруга. Видимо тя е на път да осъществи това, но Ендер няма да се предаде и е готова да отвърне.

Паралелно с това в Опасно изкушение (Yasak Elma) се развива историята на нейната сестра Зейнеп. Фирмата, за която работи има нов собственик в лицето на Алихан. Принципната и трудолюбива Зейнеп, която е готова да защитава мнението и възгледите си, влиза в конфликт с него и е уволнена. Въпреки не добрата им първа среща тя е върната на работа като негова секретарка. Алихан е безмилостен в работния процес, истински хищник в своята професионална област. Въпреки различията си, отношенията им се сближават до толкова, че ще имат любовен романс. Междувременно Алихан и мъжът, който сестрата на Зейнеп се опитва да прелъсти (Халит) са не само бизнес партньори. Алихан е брат на бившата съпруга на Халит - Зерин. Тя също се бори за сърцето на бившият си мъж, а нейното щастие започва и свършва именно с началото и края на техния брак.

Серийният филм започва заснемането си през 2018 г. и се радва на забележителен зрителски интерес. Снимките на новите епизоди на сериала продължават и през 2021г. През същата година започва да си излъчва и в България. Епизодите на Опасно изкушение (Yasak Elma) са налични в ефир и онлайн, а неговият последен епизод финал предстои.

Завръщане
Кланът Clanul румънски сериал и филм
Отмъщение / Revenge
Една любовна история
Последователите / The Following (2013)