Огледален свят

Огледален свят
Гласувай: Няма Рейтинг: 8.4 (40 votes)

Харесвате ли филма?

Сериала Огледален свят пресъздава историята на Фериа. Тя е дете на обикновено семейство, което е прието да учи в скъп университет. Благодарение на знанията си Фериа успява да получи пълна стипендия и по този начин получава шанс да сбъдне мечтите си. В университета главната героиня от Огледален свят се представя за богаташка дъщеря, за да не се отличава от останалите и да бъде приета наравно от своите състуденти. Нещата обаче се объркват, тъй като родителите й и най-вече нейния баща Реза са против всичко това. Стига се дори до там, че баща й забранява да ходи повече в университета. За щастие, обаче след време размисля, благодарение на жена си Зехра, която подкрепя дъщеря си, вярвайки че това което прави Фериа е за доброто на цялото семейство.
В университета Фериа се запознава с Емир, който е мечта на много от нейните колежки в университета. Той е богат и известен млад мъж, за който говори целия град. Двамата са привлечени един от друг и постепенно се влюбват, но дали ще успеят да запазят любовта по между си или различията в начина им на живот и многото недоброжелатели, които имат ще ги разделят. Всичко това ще научим от епизодите на Огледален свят.
Главните роли в сериала Огледален свят се изпълняват от Хазал Кая играеща Фериа, Чаатай Улусой като Емир, Метин Чекмез (Реза), Вахиде Гьордюм (Зехра) и др.

Свръхестествено
Маяк 23 / Beacon 23
Влад румънски сериал и филм
Асока / Ahsoka (2023)
Север Юг