Непобедим / Invincible (сериал)

Непобедим / Invincible
Гласувай: Няма Рейтинг: 10 (3 votes)

Харесвате ли филма?

"Непобедим" (Invincible) е анимационен супергеройски сериал, който проследява историята на Марк Грейсън. Той е тийнейджър, който открива, че е син на най-могъщия супергерой на Земята, Омни-Ман. Със съзряването на своите сили, Марк започва да се учи как да бъде герой под ръководството на баща си.

В началото Марк е ентусиазиран за своята нова роля като супергерой и възможността да работи заедно с баща си. Той се присъединява към други супер герои и започва да се бори с престъпността, като се изправя пред различни изпитания. Марк също така се опитва да балансира между нормалния си живот като ученик и новите си задължения. Той също така се сблъсква с лични изпитания, включително връзката си с приятелката си Амбър и отношенията с баща си.

Сюжетът на "Непобедим" (Invincible) се усложнява, когато се разкрива шокираща тайна за Омни-Ман. Марк открива, че баща му е бил изпратен на Земята от своята раса, Вилтрумитите, не за да я защитава, а да я завладее. Това разкритие преобръща света на Марк и го поставя в конфликт със своите убеждения и с баща си, когото е приемал като идол.

"Непобедим" (Invincible) е адаптация по едноименния комикс, създаден от Робърт Къркман, който също е създателят на "Живите мъртви". Сериалът бързо се превърна в хит сред феновете на комиксите и зрителите, търсещи по-сериозен и нюансиран подход към супергеройската тематика.

Лабиринти / Engrenages
Нашата история
Асока / Ahsoka (2023)
Монарх: Наследството на чудовищата / Monarch: Legacy of Monsters
Завръщане