Нашата История турски сериал

Нашата история
Гласувай: Няма Рейтинг: 9.1 (8 votes)

Актьори

Харесвате ли филма?

В центъра на сюжета на турския сериал Нашата история (Bizim Hikaye) е историята за многодетно семейство, което живее бедно в един от най-бедните истанбулски квартали. Най-голямото от децата е млада девойка, която се казва Филиз. Тя се грижи за четирите си братя и своята сестра - Рахмет, Хикмет, Кираз и Исмет. Когато майка им ги напуска, бащата Фикри започва да злоупотребява с пиенето.

Филиз като най-голямото дете е принудена да поеме основната грижа за семейството в своите ръце и да поеме възпитанието на по-малките си братя и сестри. Това налага да прекъсне обучението си и да започне да се грижи за прехраната на семейството. Самата тя е силно и независимо младо момиче. Въпреки всички житейски трудности, тя не се оплаква от нищо. Виждайки това, по-малките деца вземат пример от нея.

Филиз от серийния филм Нашата история е твърдо убедена, че в живота й няма място за любов. Въпреки това обаче има мъж, който се влюбва в нея от пръв поглед и не възнамерява да се откаже толкова лесно. Това е Баръш. Той обаче крие много тайни за миналото се, което ще повлияе на отношенията му с Филиз. Въпреки това той ще направи всичко възможно, за да спечели сърцето на Филиз и да стане част от нейното семейство. В сюжета на сериала Нашата история (Bizim Hikaye) се включва и местен полицай, който също е влюбен във Филиз. Той е съперник на Баръш за сърцето на Филиз и ще обърка живота и още повече.

Идва момент, когато майката отново се връща в живота на фамилията, но не е посрещната никак добре от семейството си. Изключение на това прави най-малката дъщеря Исмет.

Сериалът Нашата история е трогателен турски сериал, излъчван в България през 2021г. и се състои от 200 епизода. Излъчва се както по телевизията така и онлайн. Неговият финал и последен епизод е излъчен в Турция през 2019г. Сериалът Нашата история се състои от впечатляващ актьорски състав, като най-популярните сред българските зрители са актрисата Хазал Кая и актьора Бурак Дениз.

Gossip Girl
Лабиринти / Engrenages
Влад румънски сериал и филм
Свръхестествено
Част от мен