Мрежа от лъжи (Sadakatsiz)

Мрежа от лъжи (Sadakatsiz)
Гласувай: Няма Рейтинг: 6.8 (23 votes)

Актьори

Харесвате ли филма?

Главната героиня на серийният филм "Мрежа от лъжи" (Sadakatsiz / Неверният) - Асия работи като лекар в престижна частна клиника. Тя обича работата си, и изпитва радост, когато вижда щастливите очи на своите излекувани пациенти. Младата жена има съпруг на име Волкан, когото обича и който смята за идеалният мъж. Тя прави всичко, за да гарантира, че съпругът й винаги е заобиколен от нейната обич. Също така двамата отглеждат своят син и живеят щастливо. Асия никога не се е съмнявала във верността на съпругът си. Отскоро обаче у младата жена се прокрадват съмнения че мъжът й изневерява.

Първоначално главната героиня на серийният филм Мрежа от лъжи (Sadakatsiz / Неверният) открива гланц за устни в джоба на своя съпруг. Той успява да се оправдае с това, че когато устните му са били напукани, си го е купил от аптеката. По-късно обаче Асия открива дълга руса коса върху шала му. Тя споделя съмненията си за изневяра, със общата им приятелка Дерия, но тя успява да я убеди, че блондинките не са неговият тип и че се тревогите й са неоснователни. Жената обаче започва да подозира всички блондинки, които съпругът й познава, мислейки си че някоя от тях може да е любовницата.

Асия разбира, че не трябва да прибързва със заключенията, но също така не успява да контролира емоциите си. Така героинята от сериала "Мрежа от лъжи" (Sadakatsiz / Неверният) се заема със задачата да достигне до дъното на истината. Започвайки да шпионира съпругът си, Асия се надява, че ще успее да получи информация, която да разсее съмненията й, но ситуацията само се влошава всеки ден.

Какво ще се случи с нея, ако изведнъж се окаже, че съпругът й наистина й изневерява? Всичко, в което доскоро Асия е вярвала, се оказва мрежа от лъжи, която сама ще трябва да разплете, въпреки наранените си чувства. До къде ще я отведе всичко това, ще разберем гледайки всички епизоди онлайн или с бг аудио в ефир, до самият финал и последен епизод, чиято развръзка е в епизод 149.

Последователите / The Following (2013)
Дексър
Gossip Girl
The Vampire Diaries
Свръхестествено