Монарх: Наследството на чудовищата / Monarch: Legacy of Monsters

Монарх: Наследството на чудовищата / Monarch: Legacy of Monsters
Гласувай: Няма Рейтинг: 6.2 (9 votes)

Актьори

Харесвате ли филма?

Сюжетът на сериала "Монарх: Наследството на чудовищата" (Monarch: Legacy of Monsters) започва след епичната битка между Годзила и МУТО, която разрушава Сан Франциско и шокиращото откритие, че чудовищата са реални. Следвайки стъпките на баща си, Кейт и Кентаро се опитват да разкрият връзката на тяхното семейството с тайнствената организация "Монарх". Уликите ги водят в света на чудовищата и в крайна сметка до офицер Лий Шоу, в събития, разгръщащи се през 1950-те години и половин век по-късно, когато "Монарх" е застрашен от това, което Шоу знае. Така тази драматична сага, обхващаща три поколения и разкрива дълбоки тайни.

Основните герои в сериала "Монарх: Наследството на чудовищата" включват:
Кейт Ранда - бивша учителка, която пътува до Япония, за да уреди семейни въпроси след атаката на Годзила в Сан Франциско. В Япония тя разкрива връзка на баща си с организацията Монарх и научава за своя таен полубрат.
Кентаро Ранда - полубрат на Кейт, син на Хироши Ранда. Кентаро е интелигентен млад мъж, който е изправен пред откритието за тайнствения живот на баща си​.
Кейко Миура - жена учен, която става част от разследванията на чудовищата. Тя е бабата на Кейт и Кентаро.
Бил Ранда - криптозоолог, който в крайна сметка става изследовател в "Монарх".
Тим - работник в Monarch, който мечтае за приключения като таен агент. Неговата прекомерна увереност понякога го поставя в неприятни ситуации.
Дювал - експертен оперативен работник в Монарх, който притежава непоколебима увереност в себе си и своите умения. Тя също има остроумен характер и помага на своите колеги, които са по-малко опитни в полевата работа

Сериалът "Монарх: Наследството на чудовищата" (Monarch: Legacy of Monsters) разполага с огромен бюджет и впечатляващи визуални ефекти. Годзила изглежда по-ужасяващ от всякога, а присъствието на Кърт Ръсел на малкия екран за първи път от десетилетия е забележително. Всичко това превръща сериала във филмово зрелище, което зрителите могат да проследят от епизод 1 до неговият последен епизод финал.

Завръщане
Лабиринти / Engrenages
Силоз / Silo (2023)
Маяк 23 / Beacon 23
Влад румънски сериал и филм
Огледален свят