Маяк 23 / Beacon 23

Маяк 23 / Beacon 23
Гласувай: Няма Рейтинг: 9 (4 votes)

Актьори

Харесвате ли филма?

"Маяк 23" (Beacon 23) е вълнуващ научнофантастичен сериал. Той е базиран на бестселъра на Хю Хауи и разлазва историята на двама души, които се оказват затворени в крайните предели на космоса. Лена Хийди и Стефан Джеймс играят главните роли в този психологически трилър, който обещава да отведе зрителите на неочаквани места. Сериалът включва общо осем епизода.

Маяците в космоса помагат на космическите кораби да навигират през сложните пътеки в космоса. Всеки маяк се управлява от един човек. Халан заема позицията пазач на Маяк 23, след като истинският му пазач изчезва. Един ден, поради повреда в маяка, Халан не успява да предупреди идващ космически кораб за опасна тъмна материя на пътя му, което води до сблъсък. Сред отломките Халан открива оцелялата Астър Каликси и я отвежда в маяка. Тя се представя като анализатор от ISA и започва да разпитва Халан за докладите, изпратени до ISA. Той обаче няма представа за тях, тъй като не е истинският пазител на маяка и започва да лъже, за да защити своята истинска самоличност. Всъщност се оказва че и двамата не са това, което твърдят, което представлява основната точка на сюжета

Какви са тайните на Астър и Халан, които пазят още от епизод 1? Какви са техните истински самоличности? Цялата тази загадка на сериала "Маяк 23" (Beacon 23) се разкрива в неговият последен епизод финал.

Асока / Ahsoka (2023)
The Vampire Diaries
Част от мен
Стъклен Дом
Безмилостен град