Малки убийства турски сериал

Малки убийства турски сериал
Гласувай: Няма Рейтинг: 5.7 (3 votes)

Харесвате ли филма?

Турският сериал "Малки убийства" е интересна детективска история, разказваща за четири бивши добри приятелки и едно престъпление. Събитията от сериала Малки убийства се развиват в училище. Престъплението, което е извършено от неизвестен нападател, се отразява негативно на участниците в образователния процес и на тази институция като цяло. То се случва при провеждането на родителска среща в училището, а заподозрени са няколко жени, които имат деца в съответното училище. По време на срещата присъстващите жени се опитват да разкрият всичко случващо се. Те ще се опитат да изчистят доброто си име и да докажат на всички своята невинност. Всъщност мотивите, подтикнали нарушителят да извърши престъплението, са ужасяващи. Главните героини намират някой улики, но какво всъщност ще издаде кой е извършителят - точно тази мистерия е в основата на това заплетено разследване.

Заподозрените са няколко бивши приятелки с тъмно минало. Три от тях Пелин, Мерве и Арзу са унижили друго момиче на име Оя, в ученическите си години. Те са я злепоставили, както пред преподавателите си, така и пред своите съученици. Оставяйки я без дрехи и замесвайки я в несъществуващ любовен романс със свой преподавател, Оя получава дълбока травма. Упреквана от майка си и изоставена от приятеля си, тя отива да живее и учи в друг град. Двайсет години по-късно Оя се завръща, за да си разчисти сметките със своите бивши най-добри приятелки.

Поредицата Малки убийства е сравнително нов турски сериал. Актьорският състав на сериала се събра през 2017 година. Но поради факта, че в създаването му участват най-добрите студийни режисьори, филмовата поредица получи много положителни отзиви. Акцентът в Малки убийства е отношенията между Оя, Мерве, Пелин и Арзу. Черешката на тортата е мястото на убийството. С разгръщането на заплетените събития, в този телевизионен сериал, се появяват и други нови герои. Кой точно е убиецът? За да разберете това, както и дали дамите ще могат да открият извършителят, гледайте епизодите от този филм до неговия финал.

Two and a Half Men
Завръщане
Малки убийства турски сериал
Кланът Clanul румънски сериал и филм
Непобедим / Invincible