Локи / Loki

Локи / Loki
Гласувай: Няма Рейтинг: 9.7 (3 votes)

Актьори

Харесвате ли филма?

Със своя нов сериал "Локи", Марвел отваря вратата към един необикновен свят, в който времето има свои собствени правила. Историята следва заглавния герой Локи, който се впуска във времеви лабиринти след събитията от "Отмъстителите: Краят".

Локи, известен в света на Марвел като бог на хитростта, се изправя пред правосъдието на Органа за отклонение във времето (ТВА), заради своите действия, които създават хаос във времевата линия. Сериала разкрива как действията на Отмъстителите са причина Локи да притежава Тесеракта и да открие нови времеви пътеки, като това води до различни бюрократични и авантюристични перипетии в ТВА.

Антигероя Локи е принуден да работи с ТВА, за да върне времето обратно в естествения му ред, като се съюзява с Мобиус М. Мобиус. Макар Мобиус да вярва във възможността за изкупление на Локи, доверието му към него е силно ограничено. Но дали това ще продължи до самият финал и последен епизод?

Сериалът не само разширява хоризонтите на Вселената на Марвел, но и задълбочава характера на един от най-обичаните антигерои. Сериалът предлага едно вълнуващо времево приключение, което разкрива дълбочините на Локи като герой и същевременно подчертава важността на времето в нашата вселена.

Силоз / Silo (2023)
Стъклен Дом
Непобедим / Invincible
Кланът Clanul румънски сериал и филм
Огледален свят
Безмилостен град