Колелото на времето / The Wheel of Time

Колелото на времето / The Wheel of Time
Гласувай: Няма Рейтинг: 6.8 (6 votes)

Актьори

Харесвате ли филма?

Историята на сериалът "Колелото на времето" (The Wheel of Time) следва Моарейн, член на мощната организация Айез Седай, която заедно със своя страж Лан, търси пет младежи от затвореното селище наречено Две Реки. Тя вярва, че един от тях може да бъде прероденият Дракон - изключително мощен каналиратор, който е разбил света. Прероденият Дракон е предсказан да спаси света от първородното зло, известно като Тъмният, или да го разбие отново​.

Сезон 1 започва с промяната в живота на петимата младежи, когато странна и мощна жена се появява, твърдейки че един от тях е дете на древно пророчество със силата да промени баланса между Светлината и Тъмнината завинаги​. Ключовите моменти в сериала включват финала на сезон 2, който завършва с арката с Рога на Валере и се подготвя сцената за сезон 3, който адаптира различна книга от поредицата. Във финала на сезон 2 загиват няколко герои, някои от които са очаквани, докато други са изненадващи.

"Колелото на времето" (The Wheel of Time) е вълнуващ сериал, който предлага богат фентъзи свят, интересен сюжет и динамични герои. Ключовите моменти от неговият последен епизод на втори сезон, добавят допълнителна интрига и обещават още приключения в предстоящият сезон 3.

Призракът на Елена
Север Юг
Лабиринти / Engrenages
Завръщане
Стъклен Дом
The Vampire Diaries