Игра на Тронове / Game of Thrones

Игра на Тронове / Game of Thrones
Гласувай: Няма Рейтинг: 8.6 (151 votes)

Харесвате ли филма?

Действието в сериала се развива по сюжета от първата книга Игра на Тронове (Game of Thrones) от поредицата Песен за Огън и Лед на автора Джордж Р.Р. Мартин. Първият сезон на сериала Игра на Тронове (Game of Thrones) ще е от 10 епизода като развитието на действието в ТВ сериите е много близко до това в книгите.

В приказният свят от Игра на Тронове, Вестерос е континент с размерите на Южна Америка разделен между 7 кралства обединени под властта на Железният Трон. На север седемте кралства са отделени от заснежената пустош с огромен леден вал простиращ се през целия континент. Отвъд вала живеят свободолюбиви диваци, както и странна друга раса същества смъртни врагове на хората.

В седемте кралства интригите и предателството вървят ръка за ръка в играта на тронове - кой дом ще завладее железният трон и ще придобие огромната власт да управлява всичките земи на Вестерос. На изток отвъд Тясното Море лежат земите на континент съпоставим по-размери и многообразие на културите със Земната Евразия. Там далеч от палачите на краля на железният трон се укриват последните наследници на Дома Таргариен - последните управници на Вестерос, свалени от власт и низвергнати. Те ще направят невъзможното, за да съберат армия и да се завърнат в родните си земи като победители...

Алкатраз / Alcatraz
Дексър
Лабиринти / Engrenages
Завръщане