Една любовна история

Една любовна история
Гласувай: Няма Рейтинг: 9.2 (9 votes)

Харесвате ли филма?

Сериалът "Една любовна история", който е с голяма доза романтика се излъчва по Бтв. Неговата история за романтика, мъст и гняв е представена в 36 оригинални епизода.
Джейлян е красива жена, чийто живот не е лек. Тя е влюбена в Толга, който е чаровник, певец и богаташ, за който жените никога не са липсвали. Последната му любов е млада актриса, приятелка на Джейлян. Тримата заминават за Германия, за снимките на нов клип на певеца. Там обаче Джейлян остава разочарована от отношението му към нея и решава да си тръгне. На път за летището, обаче е ограбена и така среща Коркут. Дали това не е началото и за двамата за една истинска любов, от която винаги са имали нужда?
Сериалът Една любовна история застъпва чувства на любов, надежда, гняв, конфликт и отчасти предателства. Героят Коркут, който остава сирак като малък е един от потърпевшите. Той претърпява инцидент, който го подтиква да се завърне в родината си и там да прекара оставащата малка част от дните си. Там научава, че майка му е заможна, а брат му е известен. И двамата си живеят доволно и щастливо. Тогава съдбата отново среща Коркут с Джейлян. Какво ще се случи между тях и какво ще открие Коркут за миналото си остава да разберем гледайки финала на сериала в не героя последен епизод.

Твоят мой живот
Gossip Girl
Безмилостен град
Силоз / Silo (2023)