Dexter / Декстър

Дексър
Гласувай: Няма Рейтинг: 8.1 (18 votes)

Харесвате ли филма?

Декстър Морган е специалист по съдебна медицина в полицейското управление на Маями. Неговата сила е изследването на кръвта на местопрестъплението, като чрез перфектният му анализ залавят извършителя. Сценарият на първият сезон е базиран върху романа „Нощният Ловец“ на Джеф Линдзи. Следващите сезони продължават действието без да се придържат към романа. В ролята на Декстър играе Майкъл Хол, който е номиниран за наградата Златен глобус в категория "Най-добър актьор в телевизионен драматичен сериал".

Но Декстър не е това за което се представя. Всъщност той е безчувствен сериен убиец, който преследва и брутално убива престъпниците успяли да останат ненаказани от закона. Декстър е убиец, но със свой собствен код на честа, който го кара да убива само хора, които са си го заслужили. Няма да се усетите, когато започнете да харесвате този изпълнен със сарказъм кръвожаден убиец. В това е и чара на сериала.

Всеки сезон има своя сюжетна нишка, която ще ви накара да изгледате сериите на един дъх, или жадно да копнеете за новата серия идната седмица.

Two and a Half Men
Лабиринти / Engrenages
Игра на Тронове / Game of Thrones
Влад румънски сериал и филм
Безмилостен град