Част от мен

Част от мен
Гласувай: Няма Рейтинг: 8.4 (45 votes)

Харесвате ли филма?

Запознайте се с най-новият турски сериал "Част от мен", който от средата на месец февруари 2016 година тръгна и по българския национален ефир. Тази пленителна история, засягаща темите за майчината любов и перфекционизма създава усещането, че модерното и традиционното се сливат в толкова неистово ярък и жив образ, че в един момент съвсем няма да ни е трудно да се припознаем в част от нейните герои.
Дефне и Елиф са основните персонажи на Част от мен. Дефне (Бегюм Кютюк) живее с цялото семейство на своя съпруг Караман (Йозджан Дениз). Двамата нямат деца, но това е тяхната мечта. Дефне обаче разбира, че не може да зачене по естествен начин и търси всякакъв вариант да стане майка. Нито тя, нито нейната свекърва Киймет обаче ще се откажат от това така дълго чакано дете. Двете ще направят всичко възможно, за да го има и дори ще стигнат до драстични мерки като ползването на сурогатна майка. Така в историята на "Част от мен" влиза и красивата Елиф (Хатидже Шендил). Съдбата съвсем не е била благосклонна с нея и след като майка й е пратена в затвора, тя трябва да се грижи сама за себе си и за невръстната си сестра. Готова на всичко, за да спаси майка си и болната си сестричка, Елиф ще се съгласи да бъде сурогатната майка за детето на Дефне и Кахраман. Но това е само началото на историята, защото целият план на Дефне се обърква още в началото, тъй като се оказва, че свекървата Каймет (Гюл Онат) премълчава истината. Всъщност, детето няма нищо общо с Дефне, защото гените, които то носи са изцяло на Елиф. Междувременно Елиф е преследвана от обсебеният от нея Максут, който не веднъж ще постави в опасност не само нея, но и цялото семейство Йорукхан.
С развитието на епизодите между Елиф и Кахраман ще се зародят чувства, чиято развръзка ще разберем едва на финала на "Част от мен". Освен любовта между Кахраман и Елиф, друга важна част в сюжета на този турски сериал са тайните пазени от Каймен и Зия, които ще бъдат разплитани постепенно до самият последен епизод на Част от мен.
Как ще се развие цялата история в "Част от мен" - дали Дефне ще успее да запази съпруга си Кахраман или след всички премеждия, двамата няма да се отдалечат още повече? Дали Елиф ще успее да се откъсне от Максут и дали Керем (Гюрбей Илери) ще успее да превъзмогне чувствата си към момичето ще разберем гледайки епизодите на Част от мен до самият последен финален епизод.

Локи / Loki
Алкатраз / Alcatraz
Two and a Half Men
Монарх: Наследството на чудовищата / Monarch: Legacy of Monsters
weeds