Безмилостен град (Жестокият Истанбул)

Безмилостен град
Гласувай: Няма Рейтинг: 8.7 (23 votes)

Харесвате ли филма?

Турският телевизионен сериал Безмилостен град е заснет в мелодраматичен стил и ни разказва историята на богата фамилия, която свързва съдбата си със скромно и бедно семейство. Любов, предателство, интриги, семейни тайни и трудна връзка - всичко това можете да видите на телевизионните си екрани гледайки всички епизоди на новия сериен турски филм Безмилостен град до неговия последен епизод финал.

В центъра на сюжета на турския сериал Безмилостен град е Ага Карачай, който притежава приказно богатство, власт, авторитарен и е определян като независим човек. Той и семейството му живеят в луксозно имение в Истанбул с изглед към Босфора. В неговата компания и у дома постоянно царят ред и дисциплина. Съпругата му Шениз е разкошна жена, пред която се отварят всички врати на светския свят. Единственият ценен мъж за нея обаче е собственият й син Дженк, когото тя и съпругът й изпращат да учи в САЩ. Дженк е много разглезено момче, което в бъдеще ще наследи процъфтяващата компания на баща си и богато наследство. Неговите възгледи и ценности в живота ще се променят значително, когато се влюби в едно по-бедно момиче. В тази огромна къща живее още и племенникът на Ага Карачай - младеж на име Недим, който е в инвалидна количка поради инцидент. Шениз го мрази и се опитва да се отърве от него, а неговият чичо иска да му намери булка от скромно семейство и да му осигури щастливо бъдеще. Така в сериала Безмилостен град (Жестокият Истанбул) влизат персонажите от семейство Йълмаз. Това са Сехер, нейните пораснали деца Дживан, Джемре, Джерен, както и нейната свекърва Нериман. Сехер е скромна и всеотдайна майка, за която децата са приоритет. Дживан е нейният син. Той е с буен характер, но бдящ над семейството. Джемре е по-голямата от двете дъщери. Тя е добронамерена, любяща и с отговорен характер. Джерен е по-малката дъщеря. Тя е капризна, прекалено суетна и безотговорна, а целта в живота й е да бъде богата. Нериман е свекървата в семейството. Тя е подла и играе отрицателен образ в сериала Безмилостен град.

Идва момент, в който цялото семейство на Сехер Йълмаз заживява в дома на Карачай. Именно съжителството на двете момичета Джемре и Джерен в дома на Ага Карачай, му дават надежди, че някоя от тях ще се влюби в неговият племенник Недим. Но съдбата е много коварна както към семейството на Карачай така и към това на Йълмаз. Не всички планове ще се сбъднат, така както са очаквали героите от сериала Безмилостен град. А какво ще се случи може да научите гледайки всички епизоди от поредицата Безмилостен град, чиито серии са налични онлайн и в ефир с бг аудио. Част от участващите актьори са Беркер Гювен, Идрис Неби Ташкан, Сера Кутлубей, Бахар Шахин и др.

Завръщане
Твоят мой живот
Игра на Тронове / Game of Thrones
Алкатраз / Alcatraz
Влад румънски сериал и филм