Джесика Бийл Обвинява Ан Хатауей в Кражба на Ролите И

Гласувай: Няма Рейтинг: 10 (1 vote)
Джесика Бийл

Когато холивудските звезди преминават през труден период и останат дълго без роли и работа е напълно естествено да обвиняват някого друг за своят упадък и липса на заетост. Очевадно е че те не могат да се самообвиняват и да държат сметка на себе си за собствените си провали. За това трябва да се обвини някой друг.

През такъв тежък период преминава и Джесика Бийл. Наскоро тя реши, че Ан Хатауей е виновна за лошият и късмет и директно я обвини, че и краде всички нейни потенциални роли.

Джесика Бийл отчаяно е искала ролята на жената котка във филма на Кристофър Нолън "Черният Рицар: Възраждане", но е била отрязана и предпочетена пред номинираната за Оскар Ан Хатауей.

Биейл също така споделя, че е искала да участва в предстоящия за заснемане филм Клетниците, но пак е била изместена от Ан Хатауей за желаната роля: "Почувствах се ужасена, когато на прослушването за Клетниците, филмът който Том Купър прави, трябваше да пея пред него. Не получих ролята. А щеше да ми пасне перфектно."

Ан Хатауей не е единствената актриса, която са предпочели пред Джесика Бийл. Трудно е да се намерят истинските причини, защо Джесика Бийл е отхвърлена за всичките желани от нея роли, но актрисата има няколко теории защо не е първият избор на режисьорите. В интервю от 2009 г. тя споменава, че е твърде красива за повечето роли: "Това наистина е проблем. Трябва да бъда по-обикновена"