Злите мъртви: Пробуждане / Evil Dead Rise (2023)

Злите мъртви: Пробуждане / Evil Dead Rise (2023)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 5 (10 votes)

Емблематичната поредица "Злите мъртви" (Evil Dead) се завръща в новият филм от 2023 година "Злите мъртви: Пробуждане" (Evil Dead Rise 2023), който пренася действието към напрегнатата атмосфера на градския живот. Действието на тази част от поредицата се върти около две сестри, които се опитват да възстановят взаимоотношенията си, но са принудени да се изправят пред апокалиптичен злодей, който превръща живота им в кошмар. Изправени срещу този нечовешки противник, те ще се борят да предпазят семейството си и света от опустошение.

Бет посещава по-голямата си сестра Ели, която живее в малък апартамент в града. Срещата на сестрите обаче бива прекъсната, когато откриват тайнствена книга, която освобождава демон, завладян от желание за плът. След като Ели става жертва на демона, нейната сестра Бет е изправена пред смъртоносна битка за оцеляване, като се сблъсква с най-ужасяващата версия на своята сестра, която може да си представи. Сега на Бет и Ели предстои да преживеят кошмарно изпитание и да се изправят срещу злите сили, за да спасят своите животи.

"Злите мъртви: Пробуждане" (Evil Dead Rise 2023) предлага интригуващи обрати и напрегнати моменти, които ще задържат зрителите приковани към екрана. Филмът съчетава класическия ужас на оригиналните "Злите мъртви" с модерния стил на съвременните трилъри като постига уникално усещане за напрежение и страх.

Ваше височество, Your Highness
Джон Уик 4 / John Wick: Chapter 4 (2023)
red dawn
Последният Кръстник
Червената шапчица
Ранго 3D
Заразяване / Contagion
От глупав по-глупав: Завръщането
Пътешествията на Гъливер
Аз съм номер четири
градът / професия крадец
Черният Рицар: Възраждане