Затворници

Затворници

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.9 (7 votes)

Две приятелски семейства живеят обикновен и спокоен живот, докато един ден не се случва нещо страшно. Двете семейства отново се събират заедно, за да отпразнуват Денят на благодарността. Двете им малки дъщерички излизат навън, за да си поиграят пред къщата, малко след това спира една каравана... Момиченцата изчезват. По всичко личи, че са отвлечени, но от кого, къде и защо – никой не може дори да предположи. Родителите на двете малки приятелки се обръщат за помощ в полицията, която започва разследване на случая. Подозренията се спират върху млад мъж. След разпит, той е задържан в ареста, но за съжаление полицията не може да го държи повече от 48 часа без доказателства.
През това време, нещастните родители правят собствено разследване, те също издирват момичетата. Всеки ден им се струва като година, няма и следа от отвлечените деца, а времето продължава да лети безметежно. Вече една седмица няма никакво развитие, а първоначално случаят изглеждаше лесен. Полицията обаче не се справя, нещо повече, в един момент сякаш спира да се занимава със случая. Когато заподозряният в отвличането е пуснат на свобода, Келър бащата на едното момиче решава да вземе нещата в свои ръце. Той предприема най-трудната стъпка в живота си – отвлича заподозреният мъж. В опитите си да го накара да говори, Келър понякога преминава границата на добронамереното отношение.
Отвлеченият похитител не издава нито дума, а това вкарва в още по-голямо отчаяние бащата. Разбирайки за действията му, родителите на другото момиченце са в шок и дори го укоряват, но болката и страданията по изгубеното дете надделяват и те започват да подкрепят Келър. Той е безкомпромисен в действията си, подкрепян от съпругата си Грейс. Един ден се появява Локи самонадеян полицай, който е убеден, че ще разнищи случая. Действията на Келър обаче, се превръщат в цел за Локи да вкара още един човек в затвора. Става така, че полицията започва да издирва Келър...

Immigration Tango
Спасяването на Мистър Банкс
Секретна Квартира (2012)
Дилъри на Време
Кинти в небето (2011)
Писък 4,Scream 4
Огненият пръстен
Дървото на Живота
Костенурките нинджа
Dahmer Vs. Gacy
Аполо 18

Други Заглавия

Prisoners