Закрилникът 3: Последна част (2023)

Закрилникът 3: Последна част (2023)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 6.9 (15 votes)

В романтичните райони на Южна Италия, където есенните залези и морските брегове впечатляват всеки посетител, главният герой на филма от 2023 г. "Закрилникът 3: Последна част" (The Equalizer 3) - Робърт Маккол (Дензъл Уошингтън) се опитва да намери своя мир. Той е бивш морски пехотинец, с обременяващо минало. Отдавна е определял живота и смъртта на другите, но сега е решил да започне нов живот, далеч от опасностите на своето минало. Отивайки в италиански крайбрежен град, той се стреми към спокойствие, обграден от нови приятели. Скоро обаче Робърт разбира, че опасността може да се крие навсякъде, дори на това райско място.

Робърт отново се завръща към своите специални умения, когато неговите приятели стават жертви на мафиотска организация. Въпреки опитите си да остане далеч от всичко това, желанието му за справедливост го води обратно към това да защитава беззащитните. Използвайки уменията и опита си от миналото, Робърт се подготвя за последната си мисия, която ще го отведе през цяла Европа, където ще се изправи срещу най-големите си врагове.

"Закрилникът 3: Последна част" (The Equalizer 3 2023) е епично завръщане на любимия герой Робърт Маккол, който се бори за справедливост до последен дъх. Този филм предлага комбинация от напрежение, емоция и неустоим екшън, което прави тази част незабравимо продължение на поредицата.

Ритъмът на греха
Рицарите на зодиака / Knights of the Zodiac (2023)
 Хотел Трансилвания 2
Ренфийлд / Renfield (2023)
Завръщането на първият отмъстител
Люси
50 нюанса сиво
Шпионски Свалки (2012)
Легендата за Пазителите: Совите на Га'Хол
Х-Мен: Първа Вълна / X-Men: First Class
Надцакването

Други Заглавия

The Equalizer 3