Вдън горите

Вдън горите

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.3 (36 votes)

Харесвате ли филма?

Когато Пекарят и жена му научават, че съседската вещица ги е омагьосала да останат бездетни, те поемат на мисия да открият много специални обекти, с които да развалят заклинанието – крава, бяла като мляко; наметало, червено като кръвта; коса, жълта като царевица; пантофка, чиста като злато. За целта, обаче трябва да вземат пантофката на Пепеляшка, наметалото на Червената шапчица, косата на Рапунцел и кравата на Джак.
Скоро желанията на всички се сбъдват. Пекарят и жена му получават детето, за което са мечтали; Проклятието на вещицата е вдигнато и тя отново става красива; Пепеляшка се отървава от злата си мащеха и сестрите си и се омъжва за принца; Рапунцел вече е свободна; а бобеното зърно е донесло несметни богатства на Джак й майка му.
След време, обаче последствията буквално се стоварват отгоре им под формата на огромен гигант. Нужни са известно време и няколко жертви, преди оцелелите да разберат, че трябва да действат заедно, за да оцелеят. Но това звучи по-лесно, отколкото се оказва...

The Other Woman
Гномео и Жулиета
Елизиум
Кралицата на пустинята
заразно зло - живот след смъртта
Тайният Свят на Ариети (2010)
Мартенски Дни
Meet Monica Velour
Поглед в Бездната / Into the Abyss (2011)
Здрач: Зазоряване - част 1 (2011)
Джак и Джил (2011)
В един по-добър свят

Други Заглавия

Into the Woods 2014