Вдън горите

Вдън горите

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.1 (40 votes)

Когато Пекарят и жена му научават, че съседската вещица ги е омагьосала да останат бездетни, те поемат на мисия да открият много специални обекти, с които да развалят заклинанието – крава, бяла като мляко; наметало, червено като кръвта; коса, жълта като царевица; пантофка, чиста като злато. За целта, обаче трябва да вземат пантофката на Пепеляшка, наметалото на Червената шапчица, косата на Рапунцел и кравата на Джак.
Скоро желанията на всички се сбъдват. Пекарят и жена му получават детето, за което са мечтали; Проклятието на вещицата е вдигнато и тя отново става красива; Пепеляшка се отървава от злата си мащеха и сестрите си и се омъжва за принца; Рапунцел вече е свободна; а бобеното зърно е донесло несметни богатства на Джак й майка му.
След време, обаче последствията буквално се стоварват отгоре им под формата на огромен гигант. Нужни са известно време и няколко жертви, преди оцелелите да разберат, че трябва да действат заедно, за да оцелеят. Но това звучи по-лесно, отколкото се оказва...

Young Adult
The Art of Getting By
в ритъма на танца 3
Rubber
Желание / Wish (2023)
Цветя на Войната (2011)
Легендата за Херкулес
Сватбен Обет (2012)
Scott Pilgrim vs. the World
Тиранозавър (2011)
Приключенията на Тинтин 3D
Джон Уик 4 / John Wick: Chapter 4 (2023)

Други Заглавия

Into the Woods 2014