Туистърс / Twisters (2024)

Туистърс / Twisters (2024)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 9.5 (2 votes)

Актьори

В центъра на филма "Туистърс" (Twisters 2024) е Кейт Купър (Дейзи Едгар-Джоунс). Тя е бивш ловец на тоернада, която изучава метеорологичните модели от своя безопасен офис в Ню Йорк. Въпреки това, тя се завръща на откритите равнини на Оклахома, за да изпробва напреднала технология за следене на торнадо, водена от нейния приятел. Там тя среща Тайлър Оуенс (Глен Пауъл). Той е популярна личност в социалните мрежи, който обича да публикува своите приключения в бурите.

Историята във Филмът "Туистърс" (Twisters 2024) започва с това как Кейт и Тайлър, с техните различни подходи към ловенето на бури, си сътрудничат по време на интензивния сезон на торнадотата. Докато торнадата се увеличават и стават все по-разрушителни, героите трябва да се справят с драматични и опасни ситуации, които изпитват тяхната смелост и умения. В определен момент героите се изправят пред най-голямото торнадо досега, което заплашва да унищожи всичко по пътя си. Със своята нова технология и екипна работа, те ще се опитат да предотвратят катастрофата, демонстрирайки силата на човешката воля и иновация, но дали ще успеят?

Режисьорът Лий Айзък Чунг успява да запази духа на оригинала от 1996г, като в същото време добавя съвременни елементи, които правят филма актуален и интересен за новото поколение. Филмът Туистърс (Twisters) също така включва разнообразен актьорски състав, който придава допълнителна дълбочина на историята. Дейзи Едгар-Джоунс играе ролята на Кейт Купър, докато Глен Пауъл се превъплъщава в ролята на Тайлър Оуенс, внасяйки своя чар и харизма на екрана.

Кутийковците
47 ронини
Peep World
Уинтър: Историята на един делфин
Ласи - Едно невероятно приключение / Lassie: A New Adventure (2023)
Life of Pi Poster
Семейство Милър
Жената чудо 1984 / Wonder Woman 1984 (2020)
Наполеон / Napoleon (2023)
Мистериозно убийство 2 / Murder Mystery 2 (2023)
the extra man