Трансформърс 7: Възходът на зверовете (2023)

Трансформърс: Възходът на зверовете

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 7.9 (35 votes)

Актьори

В своята нова екранна интерпретация от 2023 година, "Трансформърс 7: Възходът на зверовете" (Transformers: Rise of the Beasts) ни отвежда в непознат свят, в който участват нови, неочаквани герои - Максималите. Те са нова генерация Трансформъри, обитаващи нашата планета от векове, макар да са оставали невидими до момента.

Историята в "Трансформърс 7: Възходът на зверовете" се развива през 1994 година, когато Земята е изправена пред своята най-голяма заплаха. Надвисналата опасност е Уникрон - космическо зло, насочено към завладяване на нови планети. Всичко което дотогава е било познато, е под заплаха да бъде унищожено от тази непредвидима сила.

Въпреки че Максималите обитават Земята от векове, те са принудени да излязат наяве и да вземат активно участие в борбата за спасението на планетата. И тук идва въпросът - ще успеят ли да убедят Оптимус Прайм, Бъмбълби и останалите Автоботи да се присъединят към тях в тази решителна битка? Филмът разглежда също мястото на човечеството в този космически конфликт. Как може човекът да преоткрие себе си в този нов свят, променен от появата на Трансформърите?

"Трансформърс: Възходът на зверовете" (Transformers 7: Rise of the Beasts 2023) предлага вълнуваща визия за един свят, в който космическият конфликт се преплита със съдбата на Земята, като показва колко далеч може да стигне борбата за оцеляване в един свят, в който преобладават трансформиращи се машини.

let me in
Детектив Чинк и Златният кошер
Облакът Атлас
Билет за отвъдното
Боен Кон (2011)
Операция Форчън: Троянски кон (2023)
Madea's Big Happy Family
Limitless
Котаракът в Чизми
Carnage (2011)
Южнячки / The Help

Други Заглавия

Transformers: Rise of the Beasts (2023)