Тайната в нас ( 2020)

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 9.3 (11 votes)

Харесвате ли филма?

"Тайната в нас" (The Secrets We Keep 2020) е нов американски драматичен трилър, който разказва за последствията от Втората световна война за главната героиня Мая.
Действието на кинолентата "Тайната в нас" се развива в Съединените американски щати през 1959 година. Главната героиня се казва Мая (Нуми Рапас), която е румънка, живееща в Съединените щати в следвоенно време заедно с мъжа си Луис (Крис Месина) и техния невръстен син Патрик (Джаксън Дийн Винсент).
Семейството на Мая живее спокоен живот, съпругът й има успешна кариера на уважаван доктор. Щастието на тези хора обаче бива помрачено от един случай в парка, където Мая обикновено обича да се разхожда в топлите слънчеви дни. Един ден по време на една такава почивка в парка със сина си, седейки на поляната Мая чува познато свирене с уста. Този сигнал я връща в ужасния спомен за войната. Обръщайки се младата жена се сблъсква с погледа на загадъчен мъж. Тя веднага разпознава тези очи, които отново я изпълват със страх.
Мая разпознава в Томас (Джоел Кинаман) нациста Каръл, изтезавал и насилвал (заедно с други немски войници) нея и сестра й, която по-късно е била убита от тях. Мая проследява мъжа до колата му. След като осъзнава, че ключовата фигура от миналото й вероятно живее на две преки от нейната къща, тя решава да отвлече мъжа. Томас е работник в нефтопреработвателен завод и по документи е швейцарец, емигрирал в САЩ.
Мая изчаква Томас пред завода, удря го в гръб по тила и той губи съзнание, след което се озовава в нейния багажник. Главната героиня отвлича мъжа и го затваря в мазето си, за да го подложи на разпит. Томас през цялото време отрича престъпленията, в които го обвинява Мая и уверява, че не е участвал във войната и дори не е германец, а швейцарец. Мая е принудена да сподели на своя съпруг Луиз за миналото си и да му разкрие, че крие човек в мазето. Така съпругът й става замесен в отвличането, а като доктор се опитва да разбере дали може да се довери на паметта на съпругата си.
Ще излезе ли истината наяве? Предстои да разберем от филма "Тайната в нас" (The Secrets We Keep 2020).

Шефове гадняри 2
11-11-11 (2011) плакат
Опасен Метод (2011)
Кунг-Фу Панда 2
Мръсни пари
Тройка Дебили (2012)
Madea's Big Happy Family
Агент XXL:Еволюция
Под Мрака (2011)
Мъжете, Които Мразеха Жените (2011)
Писък 4,Scream 4
12 години в робство

Други Заглавия

The Secrets We Keep 2020