Тайната на горските пазители 2013

Тайната на горските пазители

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.5 (39 votes)

Харесвате ли филма?

Определено "Аватар" постави ново течение в анимацията и типичен пример за това е анимационния филм "Тайната на горските пазители". Страхотно приключение, на което трудно може да се устои.
В тази невероятна история се разказва за един таен и загадъчен свят. В него живеят храбри войни, които наглеждат и закрилят хората. Тези войни имат функцията на ангели.
Това че не сме виждали нещо, не значи, че то не съществува. Удивителното е това, че анимацията "Тайната на горските пазители" ще разкрие истината за този невидим и непознат за хората свят. Чудото на природата е безгранично, то е навсякъде – във всеки храст, във всяко цвете и растение, там са и загадъчните закрилници.
Едно момиче попада в този невидим свят по магичен начин. Тя се озовава в зелена, дълбока гора, където се случва битка между доброто и злото в името на природата.
Група чудаци се въвлечени в тази битка с цел да запазят този свой свят, непознат на хората, а също и другият свят, който принадлежи на човечеството. Тези чудаци се оказват храбрите воини, за които споменахме по-рано. Тези странни, различни и смели същества са горските пазители.
Момичето от своя страна също се впуска в битката, като трябва да събере група от образи, с които да помогне на горските пазители да се преборят със злото връхлетяло тяхната гора. Разбира се, както във всяка битка между добро и зло, зад всичките неприятности стои злодей, който трябва да бъде победен, защото в противен случай ще унищожи този прекрасен свят. През това време малкото момиче се запознава с говорещи охлюви и растения, както и други интересни същества, с които никога не е общувала.
Дали доброто ще победи злото, е въпрос на който ще намерим отговор, след като изгледаме красивата и завладяваща анимация "Тайната на горските пазители".

Жена на заем
The Roommate
JackAss 3D (2010)
Бързи и яростни 6
Country Strong (2010)
Гамбит
Violent Blue 2010
Drive: Живот на скорост
Кинти в небето (2011)
Как Разбра? / How do you know?
Супер 8, Super 8

Други Заглавия

Epic,Leafmen