Тайната на горските пазители 2013

Тайната на горските пазители

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.8 (31 votes)

Харесвате ли филма?

Определено "Аватар" постави ново течение в анимацията и типичен пример за това е анимационния филм "Тайната на горските пазители". Страхотно приключение, на което трудно може да се устои.
В тази невероятна история се разказва за един таен и загадъчен свят. В него живеят храбри войни, които наглеждат и закрилят хората. Тези войни имат функцията на ангели.
Това че не сме виждали нещо, не значи, че то не съществува. Удивителното е това, че анимацията "Тайната на горските пазители" ще разкрие истината за този невидим и непознат за хората свят. Чудото на природата е безгранично, то е навсякъде – във всеки храст, във всяко цвете и растение, там са и загадъчните закрилници.
Едно момиче попада в този невидим свят по магичен начин. Тя се озовава в зелена, дълбока гора, където се случва битка между доброто и злото в името на природата.
Група чудаци се въвлечени в тази битка с цел да запазят този свой свят, непознат на хората, а също и другият свят, който принадлежи на човечеството. Тези чудаци се оказват храбрите воини, за които споменахме по-рано. Тези странни, различни и смели същества са горските пазители.
Момичето от своя страна също се впуска в битката, като трябва да събере група от образи, с които да помогне на горските пазители да се преборят със злото връхлетяло тяхната гора. Разбира се, както във всяка битка между добро и зло, зад всичките неприятности стои злодей, който трябва да бъде победен, защото в противен случай ще унищожи този прекрасен свят. През това време малкото момиче се запознава с говорещи охлюви и растения, както и други интересни същества, с които никога не е общувала.
Дали доброто ще победи злото, е въпрос на който ще намерим отговор, след като изгледаме красивата и завладяваща анимация "Тайната на горските пазители".

Хобит Пущинакът на Смог
Семейство Милър
Ранго 3D
Loosies (2011)
the extra man
Scott Pilgrim vs. the World
Бизнесът на влюбването
Силна Година
La princesse de Montpensier
Невероятният Спайдър-Мен (2012)
Предимствата да бъдеш аутсайдер
в ритъма на танца 3

Други Заглавия

Epic,Leafmen