Страшен филм 5 (2013)

Страшен филм 5

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.4 (74 votes)

Харесвате ли филма?

Премиерата на "Страшен филм 5" е на 19 април 2013г.
В тази къща се случват странни неща. Движенията и действията на обитателите й сякаш са управлявани от невидими сили. Младото семейство е в шок, в отчаяно състояние от безсилието си да се справи с по-силния невидим враг. Кой стои зад всичко това? Кой може да оправи нещата и да върне спокойствието на това мило семейство?
Ето как започна всичко. Прекрасното младо семейство Дан и Джоди се преместват в нов дом. Там те откриват странни явления, сякаш някой невидим контролира къщата им. Двамата млади родители решават, че трябва да разберат истината и да намерят начин да се отърват от тази паранормална лудост. За съжаление се оказва, че идеята им да разследват случая е най-голямата им грешка.
Джоди е абсолютно уверена, че е преследвана от луда вещица, а с това си убеждение попада в капан на още по-големи паранормални ситуации.
Един ден Джоди попада на екстрасенса Блейн Ментака, който обаче обира клиентите си по най-нагъл начин. След това нещастните хорица се сблъскват с група егоцентрични балерини (колежки на Джоди), мразещи се една друга, после попадат на мъж, който умее да влиза в съзнанието на хората, а накрая намират видео-касета с бивши обитатели на къщата (Линдзи Лоън и Чарли Шийн), които някога са преживели същите ужаси.
Джоди е балерина, а Дан е изследовател на маймуни. Нещата загрубяват, когато явленията от техния дом преминават и в професионалният им живот. Настава пълен хаос.
Хубавото на "Страшен филм 5", е че е забавна комедия и не липсват комични ситуации, на които е невъзможно да се устои. Смехът е емоцията, която съпровожда зрителя през целия филм. И този път режисьорът Малкълм Лий се е погрижил тази част от поредицата да не отстъпва по качество и съдържание на предишните. Актьорският състав е абсолютно съзвездие от най-популярни кино-звезди, а това прави "Страшен филм 5" още по-специален.

Центурион
Този неловък момент
Закрилникът
Кралицата на пустинята
Последен Изход 5 / Final Destination 5
Къща на духовете
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
Безсмъртен
12 години в робство
Looper: Убиец във времето
Транс
Само приятели?

Други Заглавия

Scary Movie 5