Страшен филм 5 (2013)

Страшен филм 5

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8.5 (72 votes)

Харесвате ли филма?

Премиерата на "Страшен филм 5" е на 19 април 2013г.
В тази къща се случват странни неща. Движенията и действията на обитателите й сякаш са управлявани от невидими сили. Младото семейство е в шок, в отчаяно състояние от безсилието си да се справи с по-силния невидим враг. Кой стои зад всичко това? Кой може да оправи нещата и да върне спокойствието на това мило семейство?
Ето как започна всичко. Прекрасното младо семейство Дан и Джоди се преместват в нов дом. Там те откриват странни явления, сякаш някой невидим контролира къщата им. Двамата млади родители решават, че трябва да разберат истината и да намерят начин да се отърват от тази паранормална лудост. За съжаление се оказва, че идеята им да разследват случая е най-голямата им грешка.
Джоди е абсолютно уверена, че е преследвана от луда вещица, а с това си убеждение попада в капан на още по-големи паранормални ситуации.
Един ден Джоди попада на екстрасенса Блейн Ментака, който обаче обира клиентите си по най-нагъл начин. След това нещастните хорица се сблъскват с група егоцентрични балерини (колежки на Джоди), мразещи се една друга, после попадат на мъж, който умее да влиза в съзнанието на хората, а накрая намират видео-касета с бивши обитатели на къщата (Линдзи Лоън и Чарли Шийн), които някога са преживели същите ужаси.
Джоди е балерина, а Дан е изследовател на маймуни. Нещата загрубяват, когато явленията от техния дом преминават и в професионалният им живот. Настава пълен хаос.
Хубавото на "Страшен филм 5", е че е забавна комедия и не липсват комични ситуации, на които е невъзможно да се устои. Смехът е емоцията, която съпровожда зрителя през целия филм. И този път режисьорът Малкълм Лий се е погрижил тази част от поредицата да не отстъпва по качество и съдържание на предишните. Актьорският състав е абсолютно съзвездие от най-популярни кино-звезди, а това прави "Страшен филм 5" още по-специален.

Конгресът
Win Win
Супер 8, Super 8
неЧестна Игра
Лешникотрошачката 3D
Голямо Чудо (2012)
Давам им година
Аз съм номер четири
Отмъстителите Ерата на Ултрон
Night Catches Us (2010)
Skyfall (2012)
Гнездото на дракона

Други Заглавия

Scary Movie 5