Старо момче

Старо момче

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 5.8 (5 votes)

Харесвате ли филма?

Този уникален филм има интересна и заплетена история. Той може би е един от най-заплетените и трудно разгадаеми кинопродукции.
На някои хора в живота им се случват странни неща, впоследствие на което изникват множество въпроси, но отговори на тях понякога не се намират до края на живота. "Старо момче" е базиран върху едноименен южнокорейски филм от 2003 година. Римейкът разказва историята на един рекламен агент Джоузеф Дюсет, който бива отвлечен внезапно на 8 октомври 1993 година. Тази дата преобръща живота му и той остава затворник в една стая за цели 20 години. Кой има интерес да го държи в изолация и защо – Дюсет не може да отговори на тези въпроси. В стаята си, той разполага с легло, храна и телевизор. Не след дълго по новините разбира, че жена му е убита, а той е първият заподозрян. Малката им дъщеря оцелява по време на кървавата разправа със съпругата му. След този случай всички мислят, че извършителя е отвлеченият мъж, който нищо не може да направи, за да докаже невинността си.
Както е бил отвлечен внезапно, така, след 20 години изолация внезапно бива освободен. Кой има интерес от това, е следващият въпрос. Защо са го освободили, е другия въпрос... Първото нещо, което прави мъжът е да потърси приятелите и близките си. Джоузеф Дюсет е твърдо решен да изчисти опетненото си име и намира дъщеря си, но освен това, той започва лов на онези, които го отвлекли и държаха в изолация 20 години. Кои са те? Защо са му причинили всичките страдания? Каква е изгодата от цялото това похищение? Тепърва предстои да разберем...

50/50
Моята Седмица с Мерилин (2011)
Аз Проклетникът
Непобедимите
Къща на духовете
В света на динозаврите 3D (2013)
Великият Гетсби
Argo 2012 Poster
Клетниците Постер
Бурята / The Tempest (2010)
Капитан Америка: Първият отмъстител

Други Заглавия

Oldboy 2013