Старо момче

Старо момче

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 6.7 (3 votes)

Харесвате ли филма?

Този уникален филм има интересна и заплетена история. Той може би е един от най-заплетените и трудно разгадаеми кинопродукции.
На някои хора в живота им се случват странни неща, впоследствие на което изникват множество въпроси, но отговори на тях понякога не се намират до края на живота. "Старо момче" е базиран върху едноименен южнокорейски филм от 2003 година. Римейкът разказва историята на един рекламен агент Джоузеф Дюсет, който бива отвлечен внезапно на 8 октомври 1993 година. Тази дата преобръща живота му и той остава затворник в една стая за цели 20 години. Кой има интерес да го държи в изолация и защо – Дюсет не може да отговори на тези въпроси. В стаята си, той разполага с легло, храна и телевизор. Не след дълго по новините разбира, че жена му е убита, а той е първият заподозрян. Малката им дъщеря оцелява по време на кървавата разправа със съпругата му. След този случай всички мислят, че извършителя е отвлеченият мъж, който нищо не може да направи, за да докаже невинността си.
Както е бил отвлечен внезапно, така, след 20 години изолация внезапно бива освободен. Кой има интерес от това, е следващият въпрос. Защо са го освободили, е другия въпрос... Първото нещо, което прави мъжът е да потърси приятелите и близките си. Джоузеф Дюсет е твърдо решен да изчисти опетненото си име и намира дъщеря си, но освен това, той започва лов на онези, които го отвлекли и държаха в изолация 20 години. Кои са те? Защо са му причинили всичките страдания? Каква е изгодата от цялото това похищение? Тепърва предстои да разберем...

Madea's Big Happy Family
Хобит Пущинакът на Смог
The Art of Getting By
The Roommate
White Irish Drinkers
The King's Speach
Здрач: Зазоряване - част 1 (2011)
Падингтън Paddington 2014
Южнячки / The Help
Преди полунощ
Дилъри на Време

Други Заглавия

Oldboy 2013