Стажанти (2013)

Стажанти

Рейтинг

Гласувай: Няма Рейтинг: 8 (6 votes)

С годините хората все повече се доверяват на машините, роботите, компютрите... Всеизвестно е, че съвременните машинки все повече заместват истинската човешка работна ръка, до толкова че, хиляди хора стават абсолютно ненужни и непотребни на работодателите си. След като почти всичко подлежи на компютъризация, човешките ресурси значително намаляват. Същата съдба сполетява и главните герои на "Стажанти". Двама мъже биват внезапно уволнени от началника си, който им съобщава, че компанията вече не се нуждае от услугите им, защото тяхната работа вече вършат компютърните програми.
В ролите на двамата неудачници се превъплъщават уникалните комедийни таланти Оуен Уилсън и Винс Вон. След като трудовите договори на героите са прекратени, те са принудени да търсят нова работа. Но каква работа да намерят двама застаряващи мъже в този съвременен и динамичен свят на нови технологии, в океана на новото поколение? Двамата решават да се преквалифицират, да се модернизират, да обогатят знанията си и да се внедрят в новия и непознат свят. Те стават част от екипите на голяма компания за компютърни технологии. Те не са наясно със съвременните технологични нововъведения и изобретения, но желанието да имат работа и добро заплащане, бори страховете и комплексите им.
Тези двама забавни и смешни мъже започват стаж в компанията и се сблъскват с новите правила, схеми и новото поколение, което знае повече, мисли по-бързо, умее да борави с модерните технологии и владее безкрайна хитрост. Ето защо започва голямата битка между поколенията, като нито едните, нито другите отстъпват на другите. Работата е добре платена и този значителен фактор е най-голямата мотивация на двамата зрели мъже, да успеят да се задържат на новото и перспективно място. Процесът на адаптация и обучение, преминава за двамата доста сложно, което предизвиква множество забавни ситуации. Как ще завърши тази забавна история за битката между поколенията – остава да разберем, след като изгледаме филма.

Win Win
Екзорсизмът / The Exorcism (2024)
Kinyarwanda (2011)
Луди пари / Dumb Money (2023)
Аве Цезаре
Аз, проклетникът 4 / Despicable Me 4 (2024)
Петата вълна
Грейс от Монако
Капитан Марвел 2 / The Marvels (2023)
неЧестна Игра
Кошмарно татенце / About My Father (2023)
Любовта е Опиат

Други Заглавия

Стажът